Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jucătorul de la Rangers cu cele mai mari șanse să ajungă în Premier League în această iarnă

Andrei Nicolae

Actualizat 22/12/2021 la 11:00 GMT+2

Everton se pregătește să facă o nouă ofertă pentru fundașul lateral Nathan Patterson de la Rangers.

Rangers, Ianis Hagi, Nathan Patterson

Credit imagine: Getty Images

Everton caută să se întărească în mercato din ianuarie după o primă jumătate de sezon modestă, în care a fost afectată serios și de accidentări. Iar una dintre țintele grupării de pe Goodison Park este fundașul lateral scoțian Nathan Patterson (20 ani), colegul lui Ianis Hagi la Rangers.
Rafa Benitez l-a dorit și în vară pe internaționalul scoțian, dar oferta de 9 milioane de lire sterline a fost respinsă.
Potrivit The Guardian, se așteaptă ca Everton să-și reînnoiască oferta pentru a-l semna pe Nathan Patterson în ianuarie, când Rafael Benítez speră să își consolideze ambele benzi laterale.

Nathan Patterson, jucătorul de la Rangers cu cele mai mari șanse să ajungă în Premier League în ianuarie

Internaționalul scoțian în vârstă de 20 de ani a fost subiectul a două oferte trimise de Everton până în prezent, ambele când Steven Gerrard era managerul echipei. Prima a fost de 5 milioane de lire sterline și a fost etichetată ca o "glumă".
Fundașul dreapta a evoluat în 11 meciuri pentru Rangers în acest sezon, în toate competițiile, ajungând și în naționala Scoției.
Nathan Patterson
Everton s-a bazat foarte mult pe căpitanul lor, Saamus Coleman, pe postul de fundaș drept în acest sezon și va trebui să îmbunătățească oferta pentru a-l transfera pe Nathan Patterson.
Gruparea pregătită de Rafa Benitez este aproape de a semna și cu un fundaș stânga, este vorba despre Vitaliy Mykolenko de la Dinamo Kiev, transfer pentru care se vehiculează o sumă de 21 de milioane de euro.
Internaționalul ucrainean, în vârstă de 22 de ani, s-a pus deja de acord pentru un contract pe cinci ani pe Goodison Park și a fost supus unei examinări medicale. Transferul lui pune la îndoială viitorul lui Lucas Digne.
Premier League Today
Pe lângă aducerea a doi fundași laterali, managerul lui Everton caută să semneze și cu un mijlocaș central în ianuarie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo