Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jules Kounde, disputat de două mari cluburi din Premier League

Eurosport
DeEurosport

Publicat 21/12/2021 la 16:22 GMT+2

Manchester United este gata să se lupte pentru semnătura lui Jules Kounde, fundașul celor de la Sevilla. Chelsea, una dintre rivalele echipei de pe Old Trafford, este pregătită la rândul ei să pună pe masă o ofertă satisfăcătoare pentru clubul andaluzilor.

Jules Koundé

Credit imagine: Imago

Articol scris de Andrei Nicolae
Jucătorul de 23 de ani are o clauză de reziliere de 68 de milioane de lire ce ar trebui să fie plătită de echipele ce vor să pună mâna pe el. Francezul a devenit o piesă de bază în planurile lui Julen Lopetegui, acesta fiind și motivul pentru care spaniolii nu vor să renunțe atât de ușor la Kounde.
Chelsea a mai făcut o ofertă pentru francez vara trecută, însă nu a reușit să ajungă la o înțelegere cu Sevilla. Cu toate acestea, conducerea "albaștrilor" se va lupta cel mai probabil pentru semnătura lui Kounde și în ianuarie, când vor încerca să profite de o eventuală scădere a prețului fundașului pe piața transferurilor.
Premier League Today
Managerul echipei de pe Stamford Bridge, Thomas Tuchel, își dorește foarte mult să îl includă pe Kounde în trioul de fundași centrali care solidifică apărarea trupei de pe locul 3 din Premier Legue. Decizia este influențată mult și de situația contractuală a unor jucători de bază din planul lui Tuchel: Antonio Rudiger, Andreas Christensen, Thiago Silva și Cesar Azpilicueta, ale căror contracte vor expira vara viitoare.

Jules Kounde, soluție și pentru apărarea lui Manchester United

Manchester United, la rândul ei, duce probleme în apărare în acest sezon, cauzate de accidentări care au dus la improvizarea unor cupluri de fundași centrali fără omogenitate în fața lui David De Gea. Varane a avut accidentări încă de când a ajuns de la Real Madrid, iar Maguire a stat pe bară la rândul său pentru o perioadă de timp. Astfel, Lindelof și Bailly au rămas la un moment dat singurii fundași centrali de meserie din lotul diavolilor roșii.
Situația este puțin mai neclară la United, unde Ralf Rangnick a ajuns abia acum câteva săptămâni, având un contract ce expiră la sfârșitul acestui sezon. Funcția de antrenor interimar a neamțului reduce șansele echipei din nord-vestul Angliei de a aduce jucători noi la club.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo