Liverpool o întâlnește în această după-amiază pe Brighton, începând cu ora 17:00, în direct pe Eurosport 1. Partida de pe Anfield va fi prima dintre cele două din luna februarie, atunci când Brighton s-a impus cu 0-1, într-una din partidele care fac parte din seria negativă a "cormoranilor", cele 6 înfrângeri la rând de pe teren propriu.
Într-un context total diferit față de începutul anului, fără la fel de mulți indisponibili, dar și cu fanii în tribune, echipa lui Jurgen Klopp caută revanșa în fața echipei conduse de Graham Potter. După primele 9 etape ale sezonului, Liverpool se află pe locul 2, cu 21 de puncte, la un singur punct de liderul Chelsea, în timp ce Brighton este una dintre surprizele acestui început de sezon, aflându-se pe locul 5, cu 15 puncte.
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38

Jurgen Klopp a dezvăluit de ce jucător îi este dor la Liverpool

Înaintea partidei cu Brighton, Jurgen Klopp a stat de vorbă cu jurnaliștii despre partida din etapa cu numărul 9 și a făcut și o dezvăluire. Acesta a declarat că îi lipsește foarte mult Adam Lallana, fostul mijlocaș al "cormoranilor", cel care a plecat la Brighton în vara anului 2020, după ce a cucerit cu Liverpool primul titlu al echipei după 30 de ani.
Jucător măcinat de accidentări în perioada în care s-a aflat la Liverpool, Adam Lallana ar fi putut avea alt traseu pe Anfield dacă ar fi fost sănătos, din punctul de vedere al lui Klopp.
https://i.eurosport.com/2017/03/05/2037462.jpg
"Sincer, îmi este dor de Adam. A setat un standard încă din prima până în ultima zi a lui aici. Un fotbalist cu calități tehnice și o mentalitate de muncitor foarte rară, asta mi-a plăcut la el. Cred că suntem cu toții de acord că dacă Adam ar fi avut mai puține accidentări, ar fi putut fi la un alt nivel.
Este unul dintre cei mai buni jucători cu care am lucrat. De asemenea, o persoană incredibilă, așa că abia aștept să ne revedem", a declarat Jurgen Klopp înaintea partidei cu Brighton.
Liverpool-Brighton este sâmbătă după-amiază de la ora 17:00, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Șansele Franței de a câștiga titlul mondial după accidentarea lui Benzema
20/11/2022 LA 07:39
Cupa Mondială FIFA
Benzema nu va juca la Cupa Mondială! Balonul de Aur 2022 a transmis un mesaj emoționant din Qatar
20/11/2022 LA 06:12