Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp a recunscut că urăște pauzele internaționale! Motivele invocate de german

Nicu Savin

Actualizat 19/11/2021 la 17:20 GMT+2

Jurgen Klopp a dezvăluit la conferința de presă premergătoare meciului cu Arsenal de sâmbătă că urăște pauzele internaționale, pentru că de multe ori fotbaliștii săi se întorc accidentați de la echipele naționale.

Liverpool manager Jurgen Klopp

Credit imagine: Getty Images

Jurgen Klopp a prefațat partida dintre Liverpool și Arsenal, derby-ul etapei a 12-a din Premier League, una în care "cormoranii" au neapărată nevoie de victorie pentru a nu pierde contactul cu echipele din fruntea clasamentului, în special Chelsea sau Manchester City.
Antrenorul german a dezvăluit că nu îi plac deloc întreruperile cauzate de meciurile internaționale, deoarece de multe ori jucătorii se întorc accidentați de la loturile naționale.
Așa s-a întâmplat și acum, iar managerul lui Liverpool s-ar putea să nu se bazeze pe doi dintre jucătorii de bază în meciul de mâine seară. Este vorba despre Jordan Henderson și Andrew Robertson, care au jucat în ultimele meciuri din preliminariile Campionatului Mondial din Qatar pentru Anglia, respectiv Scoția.
"Urăsc pauzele internaționale. Antrenorii au propriile lor obiective și de multe ori cred că trebuie să lucreze fizic cu jucătorii.Pauza nu a fost de ajutor, mi-ar fi plăcut să fi jucat în săptămâna de după meciul cu West Ham.
Henderson și Robertson nu s-au antrenat încă alături de echipă. Starea lor fizică este la limită și vom lua o decizie târzie privind prezența lor în meciul cu Arsenal", a spus Klopp la conferința de presă, citat de Sky Sports.
Citește și:

Jurgen Klopp, uluit de accidentarea lui Curtis Jones

Pe lângă cei doi jucători amintiți, Liverpool mai are și alte probleme de lot, Firmino, Harvey Elliott și Curtis Jones urmând a lipsi sigur la meciul de pe Anfiled. Accidentarea lui Curtis Jones a fost una bizară. El s-a lovit de un coechipier la un antrenament, înainte de disputa cu Atletico Madrid, de pe Anfield, și nu a putut juca nici contra trupei lui Simeone, nici cu West Ham, în prima înfrângere a lui Liverpool din sezon. Din câte se pare, un coechipier i-a băgat degetul în ochi lui Jones, fără să vrea, după un duel mai aprig, iar tânărul fotbalist a avut mari probleme, medicii nedându-și încă acordul pentru a reveni pe teren.
"Credeam că am văzut toate accidentările posibile, ca manager, dar aceasta este ciudată rău. A fost foarte norocos - foarte norocos - într-un final, pentru că știm că nu e de glumă cu ochii. Curtis e bine în acest moment, dar nu are voie să facă prea multe lucruri. Trebuie să așteptăm ca doctorii să ne dea undă verde. Ochiul încă se recuperează, dar vede din nou bine cu el", a explicat Klopp.
Liverpool - Arsenal se joacă sâmbătă, de la ora 19:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Program Premier League 20/21 noiembrie 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo