Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp a trecut la munca de jos! Managerul lui Liverpool a început lucrările pentru mărirea stadionului Anfield

Ion Alexandru

Publicat 01/10/2021 la 09:16 GMT+3

Jurgen Klopp a fost primul care lucrează la noul Anfield. Managerul de la Liverpool a participat la ceremonia prin care englezii au început lucrările la o nouă extindere a capacității legendarului stadion din Anfield Road. Este a treia investiție majoră în infrastructură, în ultimii 7 ani, din partea patronilor americani.

Jurgen Klopp a deschis lucrările pentru mărirea capacității stadionului Anfield. Liverpool va putea găzdui 61 de mii de fani din 2023. Sursa: thisisanfield.com

Credit imagine: Eurosport

Jurgen Klopp a ținut să demonstreze că reprezintă prezentul, dar și viitorul pentru Liverpool. Managerul german a fost primul care trece la lopată pentru a construi un nou corp de clădire la una dintre peluzele de la Anfield. Aceste lucrări vor fi în mare parte în afara stadionului, iar costul total se ridică la 75 de milioane de euro. Capacitatea stadionului va fi mărită cu peste 15%, iar în vara lui 2023, Anfield va putea găzdui 61 de mii de fani. Data inaugurării coincide cu începutul sezonului despre care Klopp spune că va fi ultimul al său pe Anfield.
Klopp a avut parte de o vreme foarte grea, cu vânt și ploaie la festivitatea de la Anfield, dar neamțul a fost la zâmbitor și a dat un exemplu excelent pentru cei 400 de oamenii care vor lucra zi de zi în următorii 2 ani pentru mărirea capacității stadionului.
Stadionul Anfield va avea 61 de mii de locuri din 2023
"Fotbalul este mult mai bun cu fani în tribună. Nu-mi imaginez cum va fi cu 61 de mii de fani pe Anfield, dar sunt sigur că este o idee excelentă. Un club cu istorie uriașă trebuie să știe cum să-și construiască viitorul" a spus Klopp în aplauzele celor 4 legende ale lui Liverpool prezente la eveniment. Sir Kenny Dalglish, Phil Neal, Ian Rush și John Aldridge au venit să fie martori la acest nou pas făcut de Liverpool pentru a găzdui mai mulți fani pe Anfield.

Anfield, al treilea stadion din Anglia

În 2023, după finalizarea lucrărilor, Anfield va deveni a 3-a arenă ca capacitate din Premier League, după Old Trafford și Tottenham Stadium. Aceste lucrări prin care Anfield va primi încă 7 mii de fani la fiecare meci nu vor avea niciun impact în privința desfășurări meciuririlor sau a prezenței suporterilor pe locurile deja existente.
Program Premier League etapa 7 - Eurosport 1
În weekend, Klopp, Salah și Van Dijk au un meci foarte important împotriva echipei cu care s-au luptat pentru titlu în ultimii ani. Liverpool - Manchester City va fi duminică de la 18.30 în exclusivitate pe Eurosport 1.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo