Jurgen Klopp a ținut să demonstreze că reprezintă prezentul, dar și viitorul pentru Liverpool. Managerul german a fost primul care trece la lopată pentru a construi un nou corp de clădire la una dintre peluzele de la Anfield. Aceste lucrări vor fi în mare parte în afara stadionului, iar costul total se ridică la 75 de milioane de euro. Capacitatea stadionului va fi mărită cu peste 15%, iar în vara lui 2023, Anfield va putea găzdui 61 de mii de fani. Data inaugurării coincide cu începutul sezonului despre care Klopp spune că va fi ultimul al său pe Anfield.
Klopp a avut parte de o vreme foarte grea, cu vânt și ploaie la festivitatea de la Anfield, dar neamțul a fost la zâmbitor și a dat un exemplu excelent pentru cei 400 de oamenii care vor lucra zi de zi în următorii 2 ani pentru mărirea capacității stadionului.
Premier League
Jucătorul surpriză care l-a dat gata pe Guardiola: "E din altă lume!"
ACUM 8 ORE
https://i.eurosport.com/2021/10/01/3229587.jpg
"Fotbalul este mult mai bun cu fani în tribună. Nu-mi imaginez cum va fi cu 61 de mii de fani pe Anfield, dar sunt sigur că este o idee excelentă. Un club cu istorie uriașă trebuie să știe cum să-și construiască viitorul" a spus Klopp în aplauzele celor 4 legende ale lui Liverpool prezente la eveniment. Sir Kenny Dalglish, Phil Neal, Ian Rush și John Aldridge au venit să fie martori la acest nou pas făcut de Liverpool pentru a găzdui mai mulți fani pe Anfield.

Anfield, al treilea stadion din Anglia

În 2023, după finalizarea lucrărilor, Anfield va deveni a 3-a arenă ca capacitate din Premier League, după Old Trafford și Tottenham Stadium. Aceste lucrări prin care Anfield va primi încă 7 mii de fani la fiecare meci nu vor avea niciun impact în privința desfășurări meciuririlor sau a prezenței suporterilor pe locurile deja existente.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
În weekend, Klopp, Salah și Van Dijk au un meci foarte important împotriva echipei cu care s-au luptat pentru titlu în ultimii ani. Liverpool - Manchester City va fi duminică de la 18.30 în exclusivitate pe Eurosport 1.
Fotbal
Cine este Thomas Frank, antrenorul care a făcut din Brentford spaima granzilor din Premier League
ACUM 10 ORE
Premier League
Salah, cele mai frumoase două goluri din carieră, în ultimele două partide de Premier League
ACUM 12 ORE