Liverpool a spulberat-o în etapa trecută pe Manchester United, scor 5-0, și fanii se aștepta ca favoriții să dea un nou recital contra lui Brighton. Începutul partidei de pe Anfield a creat toate premisele unui astfel de scenariu, Henderson (min,4) și Mane (min.24) marcând în prima jumătate a primei reprize.
Jocul lui Liverpool a scăzut apoi în intensitate, iar oaspeții au profitat, Enock Mwepu readucându-i în meci pe "pescăruși" cu un gol înscris în minutul 41. Jucătorii lui Klopp nu s-au trezit nici după pauză și Trossard a egalat în minutul 65, din pasa lui Lallana, fostul jucător al lui Liverpool.
"Cormoranii" au alergat după golul victoriei pe final, dar apărarea oaspeților a rezistat, iar Liverpool a pierdut 2 puncte importante, care l-a un moment dat părea ca și bifate.
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
ACUM 8 ORE

Rezumatul meciului Liverpool – Brighton 2-2. "Pescărușii", revenire spectaculoasă pe Anfield

Citește și:

Jurgen Klopp, supărat pe jucători după remiza cu Brighton

În discursul de la finalul meciului, supărarea lui Klopp pe jucătorii săi a fost vizibilă. Fără să dea nume, germanul a declarat că a fost foarte nemulțumit de atitudinea unora dintre fotbaliști.
"Le-am deschis ușa să revină în meci și am plătit prețul. Brighton a meritat punctul. Am fost foarte buni în anumite momente, dar nu am jucat suficient fotbal.
Nu am acoperit spațiile dintre linii și apărarea a cedat. Nu am fost prea mulțumit de limbajul corpului unora dintre jucători. Putem trece cu bine peste astfel de meciuri, dar nu într-unul contra lui Brighton.", a spus Klopp.
În urma acestui semieșec, Liverpool s-a îndepăratat la 3 puncte de Chelsea, care a câștigat fără emoții în deplasarea de la Newcastle, scor 3-0. Pentru echipa lui Klopp urmează un duel de foc în Champions League, cu Atletico Madrid, iar apoi se va deplasa la Londra, pentru meciul cu West Ham United din etapa a 11-a din Premier League.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Fotbal
Reacția amuzantă a lui Guardiola când a aflat data duelului cu Liverpool din optimile Carabao Cup
11/11/2022 LA 17:14
Premier League
Klopp a dezvăluit "una dintre cele mai mari greșeli din viața sa". Ce transfer a ratat neamțul
09/11/2022 LA 16:02