Jurgen Klopp este unul dintre cei mai buni antrenori din lume. Fotbalul pe care echipele sale îl propun i-a adus numeroși fani chiar și din rândul fotbaliștilor care nu au lucrat niciodată cu el.
Printre aceștia se numără și Yaya Toure, fost jucător exponențial la Manchester City între 2010 și 2018. Ivorianul a vorbit la superlativ de antrenorul german și a mărturist că vorbește prin mesaje cu el, scoțând în evidență caracterul deosebit al managerului de la Liverpool.
"Când câștigă jocuri, îi trimit câte un sms. Este încântat, îmi răspunde mereu și m-a invitat să-l cunosc. Uneori mă gândesc dacă tipul ăsta se odihnește vreodată? Nu cred, îi place prea mult fotbalul. Este un antrenor de top.", a declarat Yaya Toure într-un interviu acordat pentru The Times.
Liga Campionilor UEFA
Klopp nu renunță: "Rezervați hotelul pentru finala viitoare!" Ce le-a spus la pauză jucătorilor
ACUM 7 ORE
Citește și:

Yaya Toure, în relații reci cu Guardiola

Declarațiile lui Yaya Toure vin și în contextul în care relația sa cu Pep Guardiola nu a fost cea mai bună în cei doi ani în care a lucrat cu ibericul pe Etihad. În 2018, mijlocașul l-a acuzat chiar de rasism pe antrenorul "cetățenilor", spunând că acesta are o problemă cu jucătorii africani și insinuând că l-a constrâns să plece de la City.
Ulterior, Yaya Toure a recunoscut că acele remarci au fost eronate și și-a cerut scuze, dar nu a primit nici în ziua de azi un răspuns de la Guardiola.
"Nu am primit vreun răspuns. Am pus totul pe seama pandemiei. Chiar mi-ar plăcea să mă întâlnesc din nou cu Guardiola. Vreau să stau de vorbă cu oameni care au o pasiune mare pentru fotbal", a spus Toure.
În ceea ce privește lupta strânsă pentru titlu dintre Manchester City și Liverpool, Yaya Toure a mărturisit că ține cu fosta sa echipă, dar a subliniat că Liverpool este foarte puternică: "Liverpool și City sunt despărțite de un singur punct și se vor lupta până la final. Sper că City va câștiga pentru că sunt fan City, dar totul este foarte imprevizibil. Liverpool este o echipă foarte, foarte puternică.".
Vorbind despre actualii jucători din Premier League care joacă pe postul de mijlocaș central, Toure i-a remarcat în mod deosebit pe Rodri (Manchester City) și Conor Gallagher (Crystal Palace, împrumutat de la Chelsea).
Liga
Primul pas pe care Real Madrid o să-l facă după finala Champions League! Pentru cine începe asaltul
IERI LA 08:09
Liga Campionilor UEFA
Real Madrid o învinge pe Liverpool și cucerește pentru a 14-a oară trofeul UEFA Champions League
IERI LA 06:05