Fotbalul din Anglia se pregătește de o "dublă" superbă în luna aprilie, Manchester City – Liverpool, care se va desfășura la un interval de o săptămână. Pe 10 aprilie, cele două formații vor lupta pentru supremație în Premier League, iar în weekend-ul următor, în semfinalele Cupei Angliei.
Al doilea meci a devenit posibil după ce ambele formații au câștigat în weekend în sferturile de finală ale FA Cup. După ce Man Cuty s-a impus la Southampton cu 4-1, Liverpool a răspuns cu un succes la Nottingham, cu 1-0.
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
ACUM 17 ORE
Jurgen Klopp, managerul echipei Liverpool, a susținut că nu se teme de nimeni, dar a admis că nu își permite să se concentreze doar pe Manchester City, deoarece există și alte meciuri, în special sferturile de finală ale Ligii Campionilor, care sunt la fel de importante.

Jurgen Klopp: "Nu cred că suntem o tragere de vis pentru nimeni"

"Avem Watford, Benfica, City, Benfica, City, United, Everton după pauza internațională). Din perspectiva lui Liverpool, toate acestea sunt jocuri importante și încercăm să le jucăm pe rând și nu pe toate împreună. Știam înainte de meci faptul că Man City ar fi adversarul, dacă vrem să mergem cu orice preț în finală. Acum, iată-ne! Nu cred că suntem o tragere de vis pentru nimeni, dar va fi o confruntare grea și trebuie să ne asigurăm că va fi dură și pentru City. Dar sunt multe meciuri de jucat înainte de partida din FA Cup", a comentat Jurgen Klopp, potrivit Sky Sports.
Victoria cu Nottingham de duminică seara a condus, așadar, la un program cu 7 meciuri în 22 de zile pentru Liverpool, între 2 aprilie și 24 aprilie.
Lista meciurilor pe care Liverpool le va disputa într-un interval de 22 de zile
2 aprilie - Watford (acasă) Premier League
5 aprilie - Benfica (deplasare) prima manșă a Ligii Campionilor
10 aprilie - Man City (d) Premier League
13 aprilie - Benfica (a) Liga Campionilor manșa secundă
16/17 aprilie - Man City (Wembley), semifinala FA Cup
19 aprilie - Man United (a) Premier League
24 aprilie - Everton (a) Premier League
Liverpool este pe locul 2 în Premier League, dar mai are un singur punct în spatele echipei Manchester City. Ambele formații mai au 9 jocuri disponibile până la final.
Premier League
Jurgen Klopp, supărat pe fanii lui Wolverhampton! Ce l-a nemulțumit pe german
ACUM 17 ORE
Premier League
Geniul lui Pep Guardiola! "Una dintre cele mai bune schimbări din istoria Premier League"
ACUM O ZI