Man City și Liverpool au câștigat ultimele patru titluri din Anglia și sunt angajate într-o altă cursă în doi pentru coroana din acest sezon. Echipa lui Pep Guardiola are un avans de 6 puncte, dar trupa lui Klopp are un meci în minus. În plus, în aprilie mai este și un meci direct, astfel că fiecare grupare are soarta titlului în propriile mâini.
În trei din ultimele patru sezoane, titlul a fost câștigat cu cel puțin 98 de puncte! Asta arată că nivelul a fost foarte sus, după cum remarcă Sky Sports. În toată această perioadă, Manchester United, cu 81 de puncte în sezonul 2020/21, este echipa cu cele mai multe puncte acumulate, exceptând cele două formații antrenate de Guardiola și Klopp.
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 3 ORE
https://i.eurosport.com/2021/10/03/3231096.jpg
În acest sezon, echipa clasată pe locul 3, Chelsea, se află la o distanță de 10 puncte față de Liverpool și la 16 puncte de City.
"Premier League este cea mai puternică ligă din lume, fără îndoială. Aceasta este provocarea și de fapt ne face plăcere.
Dar dacă nu am fi putut fi aici anul acesta sau acum doi ani sau acum trei ani, atunci City ar fi fost campioană în februarie. Pentru că suntem prin preajmă, a fost mai strâns. Dacă City nu ar fi fost aici, cred că am fi avut șanse mari să fim campioni. ", a declarat Jurgen Klopp.

Jurgen Klopp și Pep Guardiola, declarații similare

Recent, Guardiola a numit Liverpool "cel mai puternic adversar" cu care s-a confruntat vreodată ca antrenor, iar Klopp a avut o recunoaștere similară despre City.
"Aș putea spune că City este cel mai dur adversar pe care l-am avut vreodată, dar nu ar trebui să uit că l-am confruntat deja și la Bayern Munchen și nu pot spune că a fost mult mai ușor ", a comentat Jurgen Klopp.
Știu ce vrea să spună Pep Guardiola. Ne-am împins unul pe altul la un nivel nebunesc în ultimii ani, cu numărul de puncte adunate. OK, nu am putut face față anul trecut din motive evidente, dar în ceilalți ani am fost prin preajmă, Jurgen Klopp
Managerul german a continuat: "Nu cred că City ar obține numărul de puncte cu care vor termina anul acesta dacă nu am fi noi. Dar este valabil și pentru noi, dacă nu ar fi ei prin preajmă, este cam la fel. Dar mai sunt multe jocuri de jucat, vom vedea unde ajungem. "
Până la noi confruntări în Liga Campionilor, Manchester City și Liverpool vor juca în această săptămână în Liga Campionilor, în partidele retur din optimile de finală. Echipa lui Klopp va evolua marți cu Inter Milano pe Anfield (scor 2-0 în tur), iar Man City va intra în scenă o zi mai târziu, cu Sporting, pe Etihad (scor 5-0 în tur). Meciurile încep la ora 22:00.
Premier League
Preluarea clubului Chelsea. Oferta lui Todd Boehly va fi aprobată de Guvern în următoarele ore
ACUM 11 ORE
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
IERI LA 12:42