Mo Salah a venit la Liverpool în 2017, în urma unui transfer de la Roma, pentru care clubul a plătit 34 de milioane de lire sterline, iar contractul său actual expiră în 18 luni.
Jurgen Klopp este optimist căMo Salah va semna un nou contract
"Vorbim despre asta. Prelungirea contractului pentru un jucător ca Mo nu este ca și când te întâlnești la o cafea și să semnezi un acord după-amiaza", a declarat Klopp.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 22-a din Premier League
ACUM 3 ORE
Managerul german a adăugat, potrivit BBC: "Mo e bine, eu sunt bine. Ceea ce ne dorim cu toții este clar. Lucrurile de genul acesta necesită timp".

Jurgen Klopp l-ar putea odihni pe Mo Salah la partida cu AC Milan

Liverpool a urcat pe locul 2 în Premier League, după ce în weekend a câștigat în prelungiri partida cu Wolves, cu 1-0, în urma unui gol realizat de Origi. Înaintea unui program în continuare încărcat în campionat, managerul german ia în considerare să odihnească mai mulți jucători, marți seara, la Milano. Gruparea de pe Anfield s-a calificat deja de pe locul 1 în optimile de finală, având maximum de puncte după primele 5 runde.
Salah a marcat în fiecare în ultimele șase meciuri ale lui Liverpool în deplasare în Europa, dar Klopp nu a spus dacă atacantul va debuta împotriva italienilor:
"Nu pot schimba chiar toată formația. Vom vedea dacă Mo joacă sau nu, dacămarchează sau nu, dar jucătorii sunt foarte înțelegători cu privire la situație. Vrem să prezentăm cea mai bună echipă posibilă pentru situația în care ne aflăm".
În contextul în care actuala înțelegere a lui Salah cu gruparea de pe Anfield expiră în 2023, presa a scris că Xavi, noul antrenor al Barcelonei, vrea să profite de acest lucru și să îl transfere în vara viitoare.
"Am citit ce s-a scris despre interesul lui Xavi pentru mine. E un lucru care mă face fericit - o echipă ca Barcelona să fie interesată de mine. Dar eu sunt fericit la Liverpool și vom vedea ce ne rezervă viitorul", a declarat Salah după ultimul meci al echipei.
Întrebat dacă el ar dori să rămână pe Anfield, Salah a confirmat încă o dată acest lucru, punând presiune pe conducere, care, din ce scrie presa engleză, nu îi oferă momentan un contract suficient de mare.
"Am mai spus-o, dacă decizia depinde de mine, eu vreau să rămân la Liverpool. Dar e o hotărâre care stă mai mult în mâna celor din conducere. Nu există vreun conflict, doar că trebuie să ne punem de acord asupra noului contract", a precizat egipteanul.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/12/06/3267260.jpg
Premier League
Arsenal a pus ochii pe un jucător de la Nottingham Forest, după eliminarea din FA Cup
ACUM 16 ORE
Premier League
Îl pierde Liverpool pe Mo Salah? Clubul, "nepregătit" pentru cerințele salariale ale egipteanului
IERI LA 04:41