Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp, furios după derby-ul cu United! Germanul crede că arbitrului i-a fost milă de jucătorii lui Solskjaer

Alex Masgras

Actualizat 26/10/2021 la 18:12 GMT+3

Liverpool a câștigat la scor derby-ul cu Manchester United, dar Jurgen Klopp a plecat cu un gust amar de pe Old Trafford, după ce jucătorii lui Ole Gunnar Solskjaer au avut câteva intervenții nejustificate, ținând cont scorul de pe tabelă.

Jurgen Klopp during Liverpool's Champions League match against Atletico Madrid.

Credit imagine: Getty Images

Liverpool a făcut spectacol pe Old Trafford în partida de duminică. Echipa lui Jurgen Klopp nu le-a dat vreo șansă "diavolilor roșii", aceștia câștigând cu 5-0, după ce au intrat la vestiare cu un neverosimil 4-0.
În ciuda acestei victorii, Jurgen Klopp a rămas cu un gust amar, din cauza unor intervenții ale jucătorilor lui Manchester United. Potrivit celor de la The Athletic, o sursă apropiată lui Jurgen Klopp a declarat că antrenorul german este de părere că arbitrului partidei, Anthony Taylor, i-a fost milă de jucătorii lui United.
picture

"Teatrul Coșmarurilor" lui Solkjaer. Rezumatul partidei United - Liverpool 0-5

Klopp crede că United merita 5 cartonașe roșii

Înaintea partidei, Liverpool era îngrijorată în legătură cu delegarea lui Anthony Taylor, arbitru crescut și născut în Manchester. În ciuda acestor temeri, "cormoranii" au înscris 5 goluri, dar au rămas cu impresia că Taylor ar fi trebuit să trimită la vestiare anumiți jucători ai lui United mai devreme.
De asemenea, Taylor nu a avut de gând să îl elimine pe Paul Pogba după intrarea la Naby Keita, acesta arătându-i inițial doar un cartonaș galben. Eliminarea fundașului francez se datorează intervenției arbitrului din cabina VAR, care l-a chemat pe Taylor să revadă faza.
picture

Cristiano Ronaldo, gest incalificabil în United - Liverpool

În prima repriză, Cristiano Ronaldo s-a aflat și el în centrul atenției, dar în mod negativ. La 0-3, cu puțin timp înainte de pauză, portughezul l-a faultat la marginea terenului pe Curtis Jones, după care a lovit mingea în tânărul jucător al lui Liverpool, spre nemulțumirea băieților lui Jurgen Klopp. După acest moment, Ronaldo a scăpat doar cu un cartonaș galben, dar foarte mulți oameni consideră portughezul putea fi eliminat pentru gestul său nesportiv.
Fazele la care face referire Jurgen Klopp
  • Intrarea lui Fred la Keita de la finalul primei reprize, asemănătoare cu intrarea lui Antoine Griezmann asupra lui Roberto Firmino în Atletico Madrid-Liverpool;
  • Faptul că Pogba a primit inițial cartonaș galben pentru intrarea asupra lui Naby Keita și a fost nevoie de intervenția VAR pentru eliminarea sa;
  • Gestul nesportiv al lui Cristiano Ronaldo asupra lui Curtis Jones;
  • Intrarea lui Bruno Fernandes la Curtis Jones după primele 30 de secunde ale reprizei a doua;
  • Faultul lui Maguire asupra lui Diogo Jota la marginea careului, care l-ar fi lăsat pe portughez singur cu De Gea.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în etapa a 10-a din Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo