Liverpool a făcut spectacol pe Old Trafford în partida de duminică. Echipa lui Jurgen Klopp nu le-a dat vreo șansă "diavolilor roșii", aceștia câștigând cu 5-0, după ce au intrat la vestiare cu un neverosimil 4-0.
În ciuda acestei victorii, Jurgen Klopp a rămas cu un gust amar, din cauza unor intervenții ale jucătorilor lui Manchester United. Potrivit celor de la The Athletic, o sursă apropiată lui Jurgen Klopp a declarat că antrenorul german este de părere că arbitrului partidei, Anthony Taylor, i-a fost milă de jucătorii lui United.

"Teatrul Coșmarurilor" lui Solkjaer. Rezumatul partidei United - Liverpool 0-5

Fotbal
Cum arată 11-le starurilor care rămân libere de contract pe 1 iulie! Nume uriașe în atac
ACUM 4 ORE

Klopp crede că United merita 5 cartonașe roșii

Înaintea partidei, Liverpool era îngrijorată în legătură cu delegarea lui Anthony Taylor, arbitru crescut și născut în Manchester. În ciuda acestor temeri, "cormoranii" au înscris 5 goluri, dar au rămas cu impresia că Taylor ar fi trebuit să trimită la vestiare anumiți jucători ai lui United mai devreme.
De asemenea, Taylor nu a avut de gând să îl elimine pe Paul Pogba după intrarea la Naby Keita, acesta arătându-i inițial doar un cartonaș galben. Eliminarea fundașului francez se datorează intervenției arbitrului din cabina VAR, care l-a chemat pe Taylor să revadă faza.

Cristiano Ronaldo, gest incalificabil în United - Liverpool

În prima repriză, Cristiano Ronaldo s-a aflat și el în centrul atenției, dar în mod negativ. La 0-3, cu puțin timp înainte de pauză, portughezul l-a faultat la marginea terenului pe Curtis Jones, după care a lovit mingea în tânărul jucător al lui Liverpool, spre nemulțumirea băieților lui Jurgen Klopp. După acest moment, Ronaldo a scăpat doar cu un cartonaș galben, dar foarte mulți oameni consideră portughezul putea fi eliminat pentru gestul său nesportiv.
Fazele la care face referire Jurgen Klopp
  • Intrarea lui Fred la Keita de la finalul primei reprize, asemănătoare cu intrarea lui Antoine Griezmann asupra lui Roberto Firmino în Atletico Madrid-Liverpool;
  • Faptul că Pogba a primit inițial cartonaș galben pentru intrarea asupra lui Naby Keita și a fost nevoie de intervenția VAR pentru eliminarea sa;
  • Gestul nesportiv al lui Cristiano Ronaldo asupra lui Curtis Jones;
  • Intrarea lui Bruno Fernandes la Curtis Jones după primele 30 de secunde ale reprizei a doua;
  • Faultul lui Maguire asupra lui Diogo Jota la marginea careului, care l-ar fi lăsat pe portughez singur cu De Gea.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Premier League
Viitorul lui Ronaldo ar putea fi anunțat pe 7 iulie! Ce club insistă pentru transferul lui Cristiano
ACUM 6 ORE
Premier League
Cel mai curtat fotbalist din lotul lui Klopp a semnat! Unde va juca în următorii 4 ani
IERI LA 14:23