În semifinala de sâmbătă contra lui Manchester City din FA Cup, câștigată de Liverpool cu 3-2, Salah a avut câteva șanse bune de a marca, dar nu a putut trimite balonul în poartă. Egipteanul lui Liverpool nu traversează cea mai bună perioadă a sa, având probleme la finalizare. Salah nu a mai marcat din acțiune din luna februarie, dar Jurgen Klopp nu este îngrijorat de forma arătată de Salah.
Înaintea partidei cu Manchester United de mâine seară, Jurgen Klopp i-a luat apărarea egipteanului și a anunțat că nu va avea o discuție separată cu el:
"E ceva complet normal prin ce trece Mo. Am vorbit înainte despre efortul depus în ultimele luni de el, așa că e complet normal. Mi-a plăcut foarte mult meciul cu City. A jucat un meci foarte, foarte bun, este doar o chestiune de timp până când va marca. A fost ghinionist în acele momente.
Premier League
Klopp, uluit de "Ferrariul din garaj". Germanul, genial: "E o crimă că nu îl bag mai des!"
ACUM 6 ORE
A fost aproape de câteva ori și momentul golului va veni cu siguranță. Sunt bucuros cu prestația pe care a avut-o pe Wembley.
Am avut multe discuții, dar în acest nu e nevoie de una. Vorbim, dar nu despre forma sa. Vorbim despre ce trebuie să facă în meci, care este planul, cum vom descoperi adversarul și tot felul de lucruri de genul acesta, dar asta ține de fiecare jucător în parte", a spus Klopp la conferința de presă premergătoare partidei cu Manchester United.
Citește și:

Liverpool o întâlnește pe Manchester United pe Anfield

Mâine seară, pe stadionul Anfield, va avea loc un nou episod al derby-ului dintre Liverpool și Manchester United. Ambele echipe au câștigat partidele din weekend. Liverpool a obținut calificarea în finala FA Cup, după ce a învins-o pe Manchester City, scor 3-2, în timp ce Manchester United a câștigat cu același scor partida de pe teren propriu din Premier League împotriva lui Norwich, ultima clasată din Anglia.
În tur, Liverpool a câștigat cu 5-0 meciul de pe Old Trafford, într-o partidă în care Manchester United a fost depășită la toate capitolele de echipa lui Jurgen Klopp.

"Teatrul Coșmarurilor" lui Solkjaer. Rezumatul partidei United - Liverpool 0-5

În finalul acestui sezon, obiectivele celor două echipe sunt total diferite. Liverpool se este calificată în finala FA Cup și în semifinalele UEFA Champions League și se luptă și pentru titlul din Premier League. "Cormoranii" sunt pe locul secund, la un singur punct de liderul Manchester City.
De partea cealaltă, singura competiție în care mai evoluează Manchester United este Premier League. Acolo, echipa lui Ralf Rangnick se luptă pentru locul 4 cu Tottenham și Arsenal.
https://i.eurosport.com/2022/04/18/3357619.jpg
Premier League
Mbappe, răspunsul lui Liverpool la transferul lui Haaland? Anunțul făcut de Jurgen Klopp
IERI LA 08:22
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
IERI LA 14:22