Mohamed Salah a oferit un interviu în care a vorbit despre viitorul său la Liverpool. Actuala înțelegere dintre egiptean și clubul de pe Anfield expiră în 2023, iar fanii "cormoranilor" au temeri legate de viitorul celui mai bun marcator al echipei.
Cu toate acestea, Jurgen Klopp îi liniștește pe fani și spune că, de fapt, mass-media este mai îngrijorată în ceea ce privește viitorul egipteanului decât aceștia. Înaintea partidei cu Arsenal din semifinalele Cupei Ligii Angliei, Klopp a declarat că Salah vrea să rămână la Liverpool, iar negocierile dintre cele două părți sunt în desfășurare:
"Știu că Mo vrea să rămână. Aceste lucruri durează, dar cred că negocierile se află într-o direcție bună. Sunt pozitiv în această privință. Fanii nu sunt la fel de neliniștiți ca voi (n.r. presa). Ei știu clubul de multă vreme, știu că oamenii de aici negociază mult aici, așa că sunt multe motive să fim pozitivi. Dar atâta timp cât nu este gata, nu putem spune prea multe. Doar să avem o conversație bună, atât pot spune.
Premier League
Englezii anunță că Guardiola ar putea prelua o națională cu nume, după ce va pleca de la City
ACUM 4 ORE
Sunt multe lucruri pe care trebuie să le iei în considerare la aceste negocieri. Mai este și o a treia parte implicată, agentul. Dar nu este nimic îngrijorător, este un proces normal. Asta este situația. El mai are contract aici pentru acest sezon și pentru sezonul viitor. Pe bune, totul este în regulă.
El este un jucător de clasă mondială, un băiat minunat, care a făcut atâtea lucruri pentru Liverpool și ne dorim să îl păstrăm", a declarat Jurgen Klopp, potrivit Sky Sports.

Mohamed Salah: "DECIZIA NU E ÎN MÂINILE MELE!"

Mohamed Salah se află în acest moment la Cupa Africii pe Națiuni, dar a oferit înainte de plecarea spre Camerun un interviu pentru publicația GQ în care a vorbit despre viitorul său la Liverpool. Acesta a declarat că își dorește să rămână pe Anfield, dar soarta viitorului său se află în mâinile conducătorilor:
"Vreau să rămân, dar nu este în mâinile mele. Este în mâinile lor. Ei știu ce vreau. Nu cer lucruri nebunești. Chestia este că atunci când ceri ceva și ți se dă acel ceva, ei îți arată că apreciază ceea ce ai făcut pentru club.
Sunt aici cinci ani deja. Cunosc foarte bine clubul. Îi iubesc pe fani, iar ei mă iubesc pe mine. Dar totul este în mâinile celor din administrație, cărora li s-a spus ceea ce vreau", a declarat Mohamed Salah.
  • 16 goluri și 9 pase decisive are Mohamed Salah în cele 20 de partide din Premier League pe care le-a disputat în acest sezon
Premier League
Chelsea - Tottenham | Își ia Conte revanșa pentru eliminarea din FA Cup?
ACUM 8 ORE
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
ACUM 12 ORE