Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp îi răspunde lui Pep Guardiola: "Poate el știe mai multe decât mine"

Alex Masgras

Publicat 09/05/2022 la 16:46 GMT+3

Jurgen Klopp a comentat astăzi declarațiile lui Pep Guardiola de la finalul victoriei lui Manchester City cu Newcastle. Spaniolul a declarat că toată lumea o susține pe Liverpool în Anglia, datorită succesului pe plan european pe care l-au avut "cormoranii" de-a lungul istoriei.

Jurgen Klopp și Pep Guardiola

Credit imagine: Getty Images

Jurgen Klopp i-a răspuns lui Pep Guardiola în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei pe care Liverpool o va disputa marți seară, pe Villa Park, contra celor de la Aston Villa.
La finalul partidei dintre Manchester City și Newcastle, încheiată cu victoria la scor a "cetățenilor" (5-0), antrenorul spaniol a făcut câteva declarații interesante, spunând că toată lumea din Anglia o susține pe Liverpool, inclusiv mass-media.
picture

Man City, 3 zile de suferință după eșecul cu Real Madrid, apoi show cu Newcastle | Video rezumat

Acest lucru se datorează și succesului pe care Liverpool l-a avut în istoria sa pe plan european, iar Guardiola a ținut să sublinieze faptul că echipa de pe Anfield are un singur titlul în Premier League în 30 de ani.
Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, a comentat declarațiile lui Guardiola, dar nu crede că acest lucru este adevărat:
"Locuiesc în Liverpool așa că da, aici, mulți oameni își doresc să câștigăm titlul, e adevărat. Dar până și aici este probabil 50%, deoarece și ceilalți băieți (n.r. Everton) au fost implicați în altă luptă, cel puțin până ieri.
[...] Nu am idee dacă întreaga țară ne susține. Asta nu știu. Nu este sentimentul pe care îl am atunci când mergem în alte părți și jucăm acolo, ba chiar dimpotrivă. Dar poate el știe mai multe decât mine", a declarat Jurgen Klopp.
Citește și:

Jurgen Klopp spune că îl înțelege pe Guardiola

În ciuda declarațiilor lui Guardiola, Jurgen Klopp nu a încercat vreun moment să pornească un conflict cu antrenorul lui City, spunând că îl înțelege pe acesta. City venea după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League, iar Klopp a spus că toții antrenorii sunt influențați de ce se petrece pe teren, în momentul în care se află la declarații.
Cu această ocazie, Klopp și-a cerut scuze și față de Antonio Conte, după declarațiile sale făcute la finalul partidei cu Tottenham de sâmbătă, încheiată la egalitate, scor 1-1:
picture

Liverpool a pierdut, în proporție mare, titlul în Premier League. Rezumatul egalului cu Spurs

"Uite, ca antrenori – iar eu am avut această experiență recent – suntem cu toții influențați de joc, de situația în care ne aflăm, de toate lucrurile acestea. Așa am spus și eu. Voi mai spune din nou? Nu dar am zis după meci (n.r. meciul cu Spurs) că ei joacă cum joacă și sunt tot pe locul 5. S-a simțit bine pe moment dar tot a fost greșit.
A fost doar ce am simțit în acel moment și nu pot decât să îl respect pe Antonio Conte, tot ce face și cum își organizează echipele. Dar după un moment ca acela... nu știu exact în ce situație a fost Pep, dar după ce ai fost eliminat din Champions League, e deja greu de digerat, mai ales că Liverpool a ajuns în finală.
Așa că e normal să auzi aceste lucruri, că 'ei au jucat cu Villarreal și noi cu Real' și toate aceste lucruri, după care spui ce spui.
A avut dreptate până la urmă. Eu am avut dreptate cu locul 5 și Tottenham, iar el a avut dreptate cu faptul că noi am câștigat o singură dată Premier League", a mai spus Jurgen Klopp.
În acest moment, cu trei etape înainte de final, Liverpool se află pe locul 2, cu 83 de puncte, la trei puncte în spatele liderului Manchester City. Echipa lui Jurgen Klopp revine pe teren mâine seară, atunci când va juca împotriva echipei antrenate de Steven Gerrard, Aston Villa.
Aston Villa – Liverpool se joacă marți seară de la ora 22:00, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo