Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp, mesaj extrem de emoționant înainte de revenirea fanilor pe Anfield

Nicu Savin

Actualizat 20/08/2021 la 21:59 GMT+3

Jurgen Klopp le-a transmis un mesaj extrem de emoționant fanilor lui Liverpool, care sâmbătă vor putea umple stadionul Anfield pentru prima dată de la începutul pandemiei de Covid-19.

Jürgen Klopp a adus titlul pe Anfield pentru prima oară în 30 de ani

Credit imagine: Getty Images

Liverpool va întâlni sâmbătă pe Burnley, în etapa a 2-a din Premier League, iar partida va ava o însemnătate aparte, deoarece va fi prima după aproape un an și jumătate la care legendarul Anfield va fi plin.
Poate mai mult ca orice echipă din Premier League, Liverpool este dependentă de fani la meciurile de acasă, aceștia fiind recunoscuți pentru felul în care împing echipa de la spate. Cu siguranță, rezultatele slabe din sezonul precedent și recordul negativ de meciuri pierdute acasă de Liverpool au fost și consecințele absenței fanilor din tribune.

Liverpool - Burnley va fi sâmbătă de la ora 14.30 pe Eurosport 1

Jurgen Klopp, mesaj emoționant pentru fanii lui Liverpool

"Coșmarul" a luat sfârșit, iar meciurile din Premier League se pot juca cu stadioanele pline, iar Anfield cu siguranță va spumega de lume la meciul cu Burnley. Jurgen Klopp a ținut să le transmită fanilor un mesaj special cu această ocazie.
"Primul meci pe care l-am văzut a fost probabil în satul meu natal. Chiar dacă avam doar 8-9 ani, am simțit imediat că fac parte din echipă. Deci, am fost suporter mult mai devreme decât jucător. Galeria are bune cunoștințe de fotbal și o galerie bună știe cum te poate ajuta. O galerie bună este tare, este emoționantă, este gata să sară literalmente pentru a te sprijini. O galerie bună este parte din joc.
Așa cum am spus întotdeauna, sunt lucruri mult mai importante decât fotbalul, dar dacă iubești fotbalul, dacă simți că ești parte a clubului, a familiei, atunci este permis ca pentru 90-95 de minute să uiți de toate lucrurile din jur. Asta le-am spus băieților, că noi suntem responsabili să-i ajutăm să treacă peste perioadele dificile, oferindu-le cel mai mai bun lucru la care să se gândească atunci când pleacă de la stadion. Acesta este adevăratul motiv al fotbalului.
Înainte să vin aici nu aveam idee despre atmosfera specială, multă lume îmi spunea despre asta, dar acum pot spune: este cu adevărat o nebunie. Acest joc crează o mare emoție, creează o atmosferă extraordinară, acest joc este făcut pentru aceste lucruri.
După cele mai bune momente petrecute împreună, am fost nevoiți să stăm despărțiți. Dar acesta este trecutul. Acum avem șansa să creăm un viitor împreună. Nu puteți crede și nu vă veți putea imagina niciodată cât de dor mi-a fost de voi, și abia aștept să fiți din nou în jur, pentru că fotbalul este un joc drăguț fără voi, dar cu voi este cel mai frumos joc din lume.", a spus Klopp într-un videoclip special creat cu ocazia revenirii fanilor pe Anfield.
Liverpool - Burnley va fi primul meci al etapei a 2-a din Premier League și va putea fi urmărit în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player sâmbătă, de la ora 14:30: Partida va fi precedată de la ora 13:30 de Emisiunea Premier League Show, cea mai bună emisiune de analiză a Premier League.
Program Premier League, etapa a 2-a - 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo