Liverpool a obținut 3 puncte mari în deplasarea de la Newcastle și a trecut pe primul loc în Premier League, cel puțin până la finalul partidei pe care Manchester City o joacă în deplasare cu Leeds (ora 19:30, în direct pe Eurosport 1).
Klopp a făcut 5 schimbări în 11-le de start față de meciul cu Villarreal de acum 3 zile, printre cei lăsați pe bancă fiind și Mohamed Salah, desemnat de curând cel mai bun jucător din Premier League. Chiar și așa, "cormoranii" au început în forță, iar Keita a deschis scorul în minutul 19.

Newcastle – Liverpool 0-1. Naby Keita deschide scorul pe St. James Park

Liga
Primul pas pe care Real Madrid o să-l facă după finala Champions League! Pentru cine începe asaltul
ACUM 17 ORE
Citește și:

Jurgen Klopp, impresionat de Andy Robertson

Ulterior, Liverpool nu a strălucit, dar a reușit să-și păstreze avantajul până la final și să plece cu toate punctele de pe St James' Park. La final, Jurgen Klopp a avut un discurs savuros, lăudându-și aproape toți jucătorii. Germanul a fost impresionat cel mai mult de Andy Robertson.
"Am venit aici în cele mai dificile circumstanțe. Am făcut 5 modificări în echipă, dar performanța a fost remarcabilă, mi-a plăcut. Am controlat jocul în toate felurile posibile.Joe Gomez, ce joc! Naby Keita, ce joc! James Milner, ce joc! Diogo Jota, Doamne. La fel și Keita. Apoi Andy Robertson. L-ați văzut cum alerga cu 150 de mile pe oră în minutul 93. Absolut excepțional", a spus Klopp la finalul meciului.
În ultimele 4 meciuri din acest sezon, Liverpool va juca cu Tottenham (A), Aston Villa (D), Southampton (D) și Wolverhampton (A). pentru a luat titlul, echipa de pe Anfield nu este la mâna ei, ci trebuie să spere că Manchester City se va împiedica într-unul din meciurile cu Leeds (D), Newcastle (A), Wolwerhampton (D), West Ham (D) sau Aston Villa (A).
Liverpool va mai avea de jucat pe acest final de sezon și finala FA Cup, cu Chelsea, dar probabil și ultimul act din Champions League, unde este ca și calificată după 2-0 cu Villarreal în prima manșă.
Liga Campionilor UEFA
Real Madrid o învinge pe Liverpool și cucerește pentru a 14-a oară trofeul UEFA Champions League
ACUM 19 ORE
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
IERI LA 16:12