Liverpool - Manchester City este punctul de atracție al etapei a 7-a din Premier League. Ultimele 2 campioane ale Angliei se vor înfrunta pe Anfield, iar disputa este și una de la distanță între cei doi antrenori, care au o rivalitate veche.
Pep Guadiola și Jurgen Klopp se vor confrunta pentru a 22-a oară în carieră, bilanțul fiind egal între cei doi, fiecare având câte 9 victorii în dreptul său, în timp ce 3 partide care i-au adus față în față s-au terminat la egalitate. În cariera sa de până acum, Guardiola s-a confruntat de mai multe ori doar cu Jose Mourinho (25 de întâlniri), astfel că antrenorul lui Liverpool este unul dintre marii săi rivali.
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38

Ce a spus Jurgen Klopp când a fost întrebat dacă se mulțumește cu un egal pe Anfield cu Man City

Jurgen Klopp a sugerat că ar fi mulțumit să se aleagă cu un singur punct din super-dulul weekend-ului dintre Liverpool și Manchester City. Ultimele două campioane ale Angliei vor lupta din nou pe Anfield, gazdele urmărind să-și ia revanșa pentru înfrângerea cu 4-1 din sezonul trecut.
Aceasta a fost prima victorie a lui Manchester City la Liverpool în aproape 20 de ani și, dacă vor repeta această performanță, băieții lui Guardiola vor trece peste adversarii lor de mâine în clasament. Cormoranii sunt acum lideri, cu un punct peste City înainte de etapa a șaptea, care se desfășoară în acest weekend.
Klopp a oferit un răspuns criptic atunci când a fost întrebat dacă s-ar mulțumi cu un rezultat de egalitate: "O remiză ar însemna că suntem încă neînvinși, deci nu ar fi prea rău, nu? Cum să comentez? Este devreme deocamdată. Hai să jucăm meciul și mă întrebați apoi. Până acum ne merge bine în campionat, dar nu credem că nu am fi putut face mai bine de atât", a spus Klopp înaintea meciului de mâine.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
Fotbal
Reacția amuzantă a lui Guardiola când a aflat data duelului cu Liverpool din optimile Carabao Cup
11/11/2022 LA 17:14
Premier League
Klopp a dezvăluit "una dintre cele mai mari greșeli din viața sa". Ce transfer a ratat neamțul
09/11/2022 LA 16:02