Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp, răspuns surpriză după ce a fost întrebat dacă se mulțumește cu un egal pe Anfield cu Man City

Irina Aldea

Actualizat 02/10/2021 la 15:00 GMT+3

În acest weekend, doi dintre cei mai buni antrenori ai fotbalului mondial se vor înfrunta din nou, atunci când le vor conduce pe Liverpool și Manchester City duminică după-amiază de la ora 18:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.

Jurgen Klopp

Credit imagine: Getty Images

Liverpool - Manchester City este punctul de atracție al etapei a 7-a din Premier League. Ultimele 2 campioane ale Angliei se vor înfrunta pe Anfield, iar disputa este și una de la distanță între cei doi antrenori, care au o rivalitate veche.
Pep Guadiola și Jurgen Klopp se vor confrunta pentru a 22-a oară în carieră, bilanțul fiind egal între cei doi, fiecare având câte 9 victorii în dreptul său, în timp ce 3 partide care i-au adus față în față s-au terminat la egalitate. În cariera sa de până acum, Guardiola s-a confruntat de mai multe ori doar cu Jose Mourinho (25 de întâlniri), astfel că antrenorul lui Liverpool este unul dintre marii săi rivali.

Ce a spus Jurgen Klopp când a fost întrebat dacă se mulțumește cu un egal pe Anfield cu Man City

Jurgen Klopp a sugerat că ar fi mulțumit să se aleagă cu un singur punct din super-dulul weekend-ului dintre Liverpool și Manchester City. Ultimele două campioane ale Angliei vor lupta din nou pe Anfield, gazdele urmărind să-și ia revanșa pentru înfrângerea cu 4-1 din sezonul trecut.
Aceasta a fost prima victorie a lui Manchester City la Liverpool în aproape 20 de ani și, dacă vor repeta această performanță, băieții lui Guardiola vor trece peste adversarii lor de mâine în clasament. Cormoranii sunt acum lideri, cu un punct peste City înainte de etapa a șaptea, care se desfășoară în acest weekend.
Klopp a oferit un răspuns criptic atunci când a fost întrebat dacă s-ar mulțumi cu un rezultat de egalitate: "O remiză ar însemna că suntem încă neînvinși, deci nu ar fi prea rău, nu? Cum să comentez? Este devreme deocamdată. Hai să jucăm meciul și mă întrebați apoi. Până acum ne merge bine în campionat, dar nu credem că nu am fi putut face mai bine de atât", a spus Klopp înaintea meciului de mâine.
Program Premier League etapa 7 - Eurosport 1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo