Liverpool este într-o formă de vis înaintea decernării primului trofeu al sezonului în Anglia, în finala Cupei Ligii pe care o va disputa cu Chelsea, duminică, pe Wembley. Gruparea de pe Anfield a câștigat ultimele 9 jocuri în toate competițiile, cel mai recent, disputat miercuri seara cu Leeds, fiind câștigat cu 6-0.
Așadar, Jurgen Klopp are la dispoziție o echipă aflată la turație maximă, dar și un lot aproape în întregime valid. O altă veste bună pentru managerul german este faptul că s-ar purea baza inclusiv pe portughezul Diogo Jota, înlocuit la pauză în victoria cu 2-0 împotriva echipei Inter Milano, săptămâna trecută, în Liga Campionilor. Portughgezul a suferit atunci o accidentare la gleznă, motiv pentru care a fost pe margine în ultimele zile.
Premier League
Crystal Palace se teme de jocul de artificii al fanilor lui Everton. Ce decizie ar putea lua clubul
ACUM 12 ORE

Jota a făcut miercuri un prim antrenament pe iarbă

Jota a marcat ambele goluri contra lui Arsenal, în manșa retur din semifinalele Cupei Ligii, cu care Liverpool a obținut accesul în ultimul act al întrecerii. După jocul de la Milano, portughezul a trebuit să poarte o cizmă de protecție.
Dar temerile inițiale că jucătorul ar fi suferit o accidentare semnificativă au fost înlăturate, după investigațiile din Italia. Jota a răspuns bine la tratament în ultimele zile, astfel că a putut să participe miercuri la un antrenament pe iarbă.
Staff-ul tehnic este în continuare prudent cu Jota. Pentru ca el să fie inclus în lot pentru partida cu Chelsea, trebuie să treacă prin două antrenamente, vineri și sâmbătă. Iar dacă atacantul va trece de acest pas fără probleme, atunci Klopp va avea o dilemă în privința tripletei din față. Cu Luis Diaz lângă Mane și Salah sau cu Jota.
Liverpool va avea o singură absență mai importantă pentru evenimentul de duminică, a brazilianului Roberto Firmino, care și-a afectat mușchiul adductor în aceeași partidă cu Inter Milano.
Premier League
Ilkay Gundogan pleacă de la City după 6 ani și e aproape de a semna cu un alt club uriaș
ACUM 14 ORE
Premier League
Cum arată cel mai bun "11" al sezonului în Premier League, în opinia experților
ACUM 16 ORE