Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp recuperează încă un star înaintea finalei cu Chelsea din Cupa Ligii

Andrei Nicolae

Actualizat 24/02/2022 la 16:01 GMT+2

Diogo Jota are șanse să fie inclus în lotul echipei Liverpool pentru finala cu Chelsea din Cupa Ligii, programată duminică, de la ora 18:30. Portughezul a răspuns bine la tratament după o accidentare la gleznă.

LIVERPOOL, ENGLAND - NOVEMBER 03: Diogo Jota of Liverpool celebrates after scoring a goal to make it 1-0 during the UEFA Champions League group B match between Liverpool FC and Atletico Madrid at Anfield on November 3, 2021 in Liverpool, United Kingdom. (

Credit imagine: Getty Images

Liverpool este într-o formă de vis înaintea decernării primului trofeu al sezonului în Anglia, în finala Cupei Ligii pe care o va disputa cu Chelsea, duminică, pe Wembley. Gruparea de pe Anfield a câștigat ultimele 9 jocuri în toate competițiile, cel mai recent, disputat miercuri seara cu Leeds, fiind câștigat cu 6-0.
Așadar, Jurgen Klopp are la dispoziție o echipă aflată la turație maximă, dar și un lot aproape în întregime valid. O altă veste bună pentru managerul german este faptul că s-ar purea baza inclusiv pe portughezul Diogo Jota, înlocuit la pauză în victoria cu 2-0 împotriva echipei Inter Milano, săptămâna trecută, în Liga Campionilor. Portughgezul a suferit atunci o accidentare la gleznă, motiv pentru care a fost pe margine în ultimele zile.

Jota a făcut miercuri un prim antrenament pe iarbă

Jota a marcat ambele goluri contra lui Arsenal, în manșa retur din semifinalele Cupei Ligii, cu care Liverpool a obținut accesul în ultimul act al întrecerii. După jocul de la Milano, portughezul a trebuit să poarte o cizmă de protecție.
Dar temerile inițiale că jucătorul ar fi suferit o accidentare semnificativă au fost înlăturate, după investigațiile din Italia. Jota a răspuns bine la tratament în ultimele zile, astfel că a putut să participe miercuri la un antrenament pe iarbă.
Staff-ul tehnic este în continuare prudent cu Jota. Pentru ca el să fie inclus în lot pentru partida cu Chelsea, trebuie să treacă prin două antrenamente, vineri și sâmbătă. Iar dacă atacantul va trece de acest pas fără probleme, atunci Klopp va avea o dilemă în privința tripletei din față. Cu Luis Diaz lângă Mane și Salah sau cu Jota.
Liverpool va avea o singură absență mai importantă pentru evenimentul de duminică, a brazilianului Roberto Firmino, care și-a afectat mușchiul adductor în aceeași partidă cu Inter Milano.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo