De când a ajuns la Liverpool, Jurgen Klopp a creat o mare familie în cadrul echipei, dar a insistat mereu că suporterii sunt cei mai importanți în tot ceea ce înseamnă clubul. Antrenorul german este conștient că susținerea incredibilă a fanilor a ajutat enorm gruparea de pe Anfield să atingă performanțele din ultimii ani și a încercat să aibă o relație cât mai strânsă cu aceștia.
Faptul că vorbele pe care Klopp le-a spus de-a lungul vremii despre suporteri nu au fost doar de complezență a fost demonstrat încă o dată. Antrenorul "cormoranilor" a făcut un gest superb față de un suporter al lui Liverpool care suferă de cancer.
Premier League
Klopp a găsit soluția ideală dacă îl ratează pe Bellingham! Jucătorul pe care îl vrea pe Anfield
IERI LA 17:17
Citește și:

Jurgen Klopp, mesaj de susținere pentru un fan al lui Liverpool grav bolnav

Klopp și-a făcut timp să-i transmită acestuia o scrisoare de-a dreptul emoționantă, care a fost publicată pe Twitter de fratele suporterului respectiv.
"Dragă Chris, În primul rând, sper să nu te deranjeze că îți scriu, vreau doar să știi că toată lumea din familia Liverpool este alături de tine.
Sunt momente când mă opresc și mă gândesc la câți oameni mă susțin, pe mine și pe jucătorii mei și simt că mintea îmi joacă feste. Dar faptul că rămânem împreună este ceea ce face acest club atât de special. Sper că de data aceasta nu deranjează că vorbesc în numele tuturor. Nu sunt doar simple cuvinte, este ceva care contează cu adevărat pentru noi. Când îi ascult pe jucătorii mei vorbind despre ceea ce îi ajută în zilele dificile, unul dintre lucrurile pe care le spune toată lumea este că sprijinul clubului și al fanilor face diferența.
Un alt lucru pe care mi-l spun este că familia lor este cel mai important lucru pentru ei. Probabil că nu trebuie săspun asta, pentru că mi s-a spus că ai o familie strălucită și prieteni în jurul tău și că toată lumea face tot posibilul pentru a te sprijini.
You'll never walk alone!
Jürgen Klopp", a fost mesajul transmis de antrenorul german către fanul bolbav.
https://i.eurosport.com/2021/09/20/3223565.jpg
Fotbal
Jurgen Klopp uimit de argumentul lui Perez în privința Superligii. "Pentru a îmbunătăți fotbalul?"
IERI LA 06:46
Premier League
Jurgen Klopp, reacție dură după Liverpool - Brighton 3-3: "A fost oribil de urmărit"
01/10/2022 LA 19:16