Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp, scrisoare emoționantă către un fan al lui Liverpool care suferă de o boală gravă

Nicu Savin

Publicat 20/09/2021 la 21:50 GMT+3

Jurgen Klopp a demontrat mereu prin declarațiile și acțiunile sale că fanii sunt foarte importanți pentru el. Germanul a oferit o dovadă în plus în acest sens printr-o scrisoare cu adevărat emoționantă pe care i-a adresat-o unui suporter al lui Liverpool aflat în grea suferință.

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool

Credit imagine: Getty Images

De când a ajuns la Liverpool, Jurgen Klopp a creat o mare familie în cadrul echipei, dar a insistat mereu că suporterii sunt cei mai importanți în tot ceea ce înseamnă clubul. Antrenorul german este conștient că susținerea incredibilă a fanilor a ajutat enorm gruparea de pe Anfield să atingă performanțele din ultimii ani și a încercat să aibă o relație cât mai strânsă cu aceștia.
Faptul că vorbele pe care Klopp le-a spus de-a lungul vremii despre suporteri nu au fost doar de complezență a fost demonstrat încă o dată. Antrenorul "cormoranilor" a făcut un gest superb față de un suporter al lui Liverpool care suferă de cancer.

Citește și:

Jurgen Klopp, mesaj de susținere pentru un fan al lui Liverpool grav bolnav

Klopp și-a făcut timp să-i transmită acestuia o scrisoare de-a dreptul emoționantă, care a fost publicată pe Twitter de fratele suporterului respectiv.
"Dragă Chris, În primul rând, sper să nu te deranjeze că îți scriu, vreau doar să știi că toată lumea din familia Liverpool este alături de tine.
Sunt momente când mă opresc și mă gândesc la câți oameni mă susțin, pe mine și pe jucătorii mei și simt că mintea îmi joacă feste. Dar faptul că rămânem împreună este ceea ce face acest club atât de special. Sper că de data aceasta nu deranjează că vorbesc în numele tuturor. Nu sunt doar simple cuvinte, este ceva care contează cu adevărat pentru noi. Când îi ascult pe jucătorii mei vorbind despre ceea ce îi ajută în zilele dificile, unul dintre lucrurile pe care le spune toată lumea este că sprijinul clubului și al fanilor face diferența.
Un alt lucru pe care mi-l spun este că familia lor este cel mai important lucru pentru ei. Probabil că nu trebuie săspun asta, pentru că mi s-a spus că ai o familie strălucită și prieteni în jurul tău și că toată lumea face tot posibilul pentru a te sprijini.
You'll never walk alone!
Jürgen Klopp", a fost mesajul transmis de antrenorul german către fanul bolbav.
Programul meciurilor din Premier League în etapa a 6-a
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo