Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp, supărat pe fanii lui Wolverhampton! Ce l-a nemulțumit pe german

Alex Masgras

Publicat 23/05/2022 la 15:08 GMT+3

Liverpool a câștigat meciul cu Wolverhampton, dar echipa lui Jurgen Klopp a pierdut titlul în fața lui Manchester City, care s-a impus în meciul de pe teren propriu cu Aston Villa, scor 3-2. La finalul partidei de pe Anfield, antrenorul german s-a arătat deranjat de atitudinea fanilor lui Wolves, care au sărbătorit golurile echipei lui Pep Guardiola.

Rezumatul unui meci pentru istorie: aşa a devenit City campioană în sezonul 2021-2022

Liverpool și-a făcut treaba duminică, atunci când a câștigat meciul de pe teren propriu cu Wolverhampton, scor 3-1. Din nefericire pentru "cormorani", victoria de pe Anfield nu a fost suficientă, deoarece Manchester City s-a impus în fața celor de la Aston Villa, scor 3-2.
La finalul partidei de pe Anfield, Jurgen Klopp a felicitat echipa campioană, având un discurs echilibrat și fiind fair-play. Cu toate acestea, nemulțumirile antrenorului german au fost legate de comportamentul fanilor lui Wolverhampton, care au sărbătorit reușitele "cetățenilor".
Mai mult de atât, fanii lui Wolves care au făcut deplasarea pe Anfield s-au jucat cu emoțiile fanilor lui Liverpool, pornind și un zvon fals în legătură cu scorul de pe Etihad, zvon care i-a făcut pe fanii lui Liverpool să creadă că Aston Villa a egalat la 3:
"Nu înțeleg cum fanii lui Wolverhampton pot sărbători când City marchează. Nu pot înțelege aceste lucruri. Dar nu a fost complet neașteptat, știam că se poate întâmpla", a spus Klopp la finalul partidei.
Citește și:

Liverpool-Real Madrid, finala acestui sezon din UEFA Champions League

Acum, Liverpool își îndreaptă atenția către ultimul meci al sezonului, finala UEFA Champions League. La Paris, pe Stade de France, "cormoranii" o vor întâlni pe Real Madrid. Cele două echipe s-au mai întâlnit de două ori în ultimul act al principalei competiții continentale.
În 1981, Liverpool câștiga Cupa Campionilor Europeni în fața celor de la Real Madrid chiar la Paris, pe Parc des Princes, scor 1-0. În 2018, la Kiev, Real Madrid a cucerit al 13-lea trofeu european, câștigând cu 3-1 finala contra lui Liverpool.
Dacă Liverpool a încheiat pe locul al doilea în întrecerea internă, Real Madrid a cucerit în acest sezon un nou titlu de campioană în La Liga, câștigând titlul cu numărul 35 din istoria sa.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo