Liverpool și-a făcut treaba duminică, atunci când a câștigat meciul de pe teren propriu cu Wolverhampton, scor 3-1. Din nefericire pentru "cormorani", victoria de pe Anfield nu a fost suficientă, deoarece Manchester City s-a impus în fața celor de la Aston Villa, scor 3-2.
La finalul partidei de pe Anfield, Jurgen Klopp a felicitat echipa campioană, având un discurs echilibrat și fiind fair-play. Cu toate acestea, nemulțumirile antrenorului german au fost legate de comportamentul fanilor lui Wolverhampton, care au sărbătorit reușitele "cetățenilor".
Mai mult de atât, fanii lui Wolves care au făcut deplasarea pe Anfield s-au jucat cu emoțiile fanilor lui Liverpool, pornind și un zvon fals în legătură cu scorul de pe Etihad, zvon care i-a făcut pe fanii lui Liverpool să creadă că Aston Villa a egalat la 3:
Premier League
Cristiano Ronaldo vrea să plece de la United! Vrea trofee, iar pe Old Trafford bate vântul de 5 ani!
ACUM 2 ORE
"Nu înțeleg cum fanii lui Wolverhampton pot sărbători când City marchează. Nu pot înțelege aceste lucruri. Dar nu a fost complet neașteptat, știam că se poate întâmpla", a spus Klopp la finalul partidei.
Citește și:

Liverpool-Real Madrid, finala acestui sezon din UEFA Champions League

Acum, Liverpool își îndreaptă atenția către ultimul meci al sezonului, finala UEFA Champions League. La Paris, pe Stade de France, "cormoranii" o vor întâlni pe Real Madrid. Cele două echipe s-au mai întâlnit de două ori în ultimul act al principalei competiții continentale.
În 1981, Liverpool câștiga Cupa Campionilor Europeni în fața celor de la Real Madrid chiar la Paris, pe Parc des Princes, scor 1-0. În 2018, la Kiev, Real Madrid a cucerit al 13-lea trofeu european, câștigând cu 3-1 finala contra lui Liverpool.
Dacă Liverpool a încheiat pe locul al doilea în întrecerea internă, Real Madrid a cucerit în acest sezon un nou titlu de campioană în La Liga, câștigând titlul cu numărul 35 din istoria sa.
Premier League
Cristiano Ronaldo a cerut clubului Manchester United să-l lase să plece! Motivul portughezului
ACUM 17 ORE
Premier League
"Liverpool are dreptul de a trece peste structura salarială pentru legenda Mo Salah"
ACUM 20 ORE