Jurgen Klopp este doar un alt mare nume care a fost surprins de rezultatele de aseară din timpul galei decernării Balonului de Aur. Tehnicianul lui Liverpool s-a arătat surprins de faptul că Mohamed Salah a terminat doar pe locul 7, dar și de faptul că fostul său jucător de la Borussia Dortmund, Robert Lewandowski, nu a câștigat trofeul.
"Am fost surprins să văd pe ce poziție s-a aflat, sincer să fiu. Este Balonul de Aur, jurnaliștii votează? E votul vostru. Dacă voi credeți că ar fi trebuit să termine mai sus, atunci ar trebui să vă convingeți colegii.
Mereu poți să îi dai Balonul de Aur lui Messi pentru cariera pe care a avut-o, dar dacă nu îi dai acum lui Lewandowski, o să fie dificil să îi mai dai altădată. Și da, Mo ar fi trebuit să fie mult mai sus, categoric", a spus Jurgen Klopp astăzi.
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
IERI LA 21:52

Mohamed Salah, unul dintre cei mai buni jucători din Premier League

Mohamed Salah este unul dintre cei mai în formă jucători ai momentului din Europa. Egipteanul are 11 goluri și 8 pase decisive în acest sezon de Premier League, după doar 13 etape. Pentru Liverpool urmează miercuri seară Merseyside Derby, pe terenul marii rivale Everton.
"Știm că sunt lucruri speciale atunci când vine vorba de derby-uri, dar este un meci de fotbal și știm cum îl vom aborda. Știm ce este în sufletele suporterilor și vom încerca să le îndeplinim dorințele. Derby-urile sunt în centrul atenției, dar vom aborda partida ca un meci normal de fotbal", a spus Jurgen Klopp la conferința de presă premergătoare partidei de mâine.
Merseyside Derby, Everton-Liverpool, este miercuri seară de la ora 22:15, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/29/3262799.png
Ligue 1
Un jucător adus în vară, aproape de despărțirea de PSG! Cu cine ar putea semna după doar 6 luni
17/01/2022 LA 07:28
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11