Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp, uimit de potențialul unui jucător de la Liverpool: "Știam că e bun, dar nu aveam idee care e limita lui"

Alex Masgras

Publicat 11/02/2022 la 12:02 GMT+2

Liverpool a câștigat cu 2-0 partida cu Leicester, grație dublei lui Diogo Jota. Portughezul are un sezon extraordinar pe Anfield, iar Jurgen Klopp este încântat de prestația jucătorului venit de la Wolverhampton. Cu toate acestea, tehnicianul german nu crede că Jota a ajuns încă la potențialul său maxim

Jürgen Klopp vom FC Liverpool

Credit imagine: Getty Images

Liverpool a câștigat joi seară partida cu Leicester City, scor 2-0. Echipa lui Jurgen Klopp rămâne la 9 puncte de liderul Manchester City, având și un meci în plus de disputat. Cele două goluri ale "cormoranilor" au fost marcate de Diogo Jota, în minutele 34 și 87, iar tehnicianul german a avut numai cuvinte de laudă la adresa portughezului, la finalul partidei:
picture

Dubla lui Jota a adus victoria lui Liverpool contra lui Leicester! Reușitele portughezului

"Este în mod evident într-un moment foarte bun, ceea ce ne ajută foarte mult. Este mereu de ajutpr, dar în lipsa lui Mo Salah și Sadio Mane, ne-a fost de foarte mare ajutor. Știam că e bun, dar nu aveam idee care e limita lui, până unde poate ajunge.
Diogo Jota erzielte einen Doppelpack
Nu sunt sigur că a ajuns încă acolo. Pur și simplu îți îmbunătățește jocul. Dacă vorbești cu el, vei realiza că este o persoană foarte inteligentă, judecă foarte bine lucrurile și le utilizează pentru ce trebuie să facă mai departe", a spus Jurgen Klopp, după victoria cu Leicester.
Citește și:

Mohamed Salah și-a făcut revenirea, după Cupa Africii

În minutul 60, Mohamed Salah l-a înlocuit pe Roberto Firmino. Egipteanul a revenit în Premier League, la doar câteva zile după ce a pierdut cu naționala Egiptului finala Cupei Africii pe Națiuni, în Camerun. Salah a avut și o șansă foarte mare de a marca. În minutul 79, Salah a trimis un șut excepțional de la marginea careului, fără vreo șansă pentru Schmeichel, dar mingea a lovit bara.
După victoria de joi seară, Liverpool rămâne la 9 puncte de Manchester City, dar are un meci mai puțin de disputat față de liderul din Premier League. Dacă lupta la titlu pare în acest moment o misiune extrem de dificilă, Liverpool este în continuare angrenată în alte trei competiții: Cupa Ligii Angliei, în care va disputa finala cu Chelsea, Cupa Angliei și UEFA Champions League.
În Premier League, următoarea partidă a "cormoranilor" este duminică, de la ora 16:00, pe terenul lui Burnley.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo