Manchester City nu a avut emoții înaintea deplasării pe Old Trafford, acolo unde a deținut controlul pe întreaga durată a partidei, câștigând cu 2-0. Chiar dacă echipa condusă de Ole Gunnar Solskjaer nu a mai fost învinsă la scor, așa cum s-a întâmplat contra lui Liverpool, când "cormoranii" au marcat nu mai puțin de cinci goluri, prestația lui United a dezamăgit.
Potrivit lui Kevin De Bruyne, Pep Guardiola a acordat doar 10 minute pregătirii tactice înaintea partidei de pe Old Trafford, aceasta fiind o nouă dovadă a modului în care Manchester United a ajuns să fie privită de rivalele din Premier League.

United - City 0-2! Rezumatul și analiza meciului: Guardiola, mat la Solskjaer

Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47
"În ziua dinaintea meciului, de obicei ne pregătim din punct de vedere tactic, în funcție de modul în care adversarii joacă. Înaintea meciului cu United, Pep a spus: 'Nu știm cum vor juca. Vom vedea'. Apoi a oprit antrenamentul după 10 minute.
De obicei, Pep știe cum joacă adversarii noștri. De data aceasta, nu a știut cum vor aborda meciul, nu știa ce să facă. Noi am intrat pe teren și am făcut ce am făcut mereu, dar el nu știa dacă vor juca cu patru apărători, cu cinci apărători sau dacă vor juca cu trei oameni în atac", a declarat Kevin De Bruyne pentru podcastul olandez Mid Mid.

Solskjaer a pierdut toată susținerea la Manchester United

Luna viitoare, Ole Gunnar Solskjaer urmează să împlinească 3 ani pe banca lui Manchester United, dar se pare că acesta nu va mai rezista mult timp pe banca "diavolilor roșii". În ultimele 12 meciuri din toate competițiile, United a pierdut 6 partide, iar prestațiile din derby-urile cu Liverpool și Manchester City lasă mult de dorit.
Fanii echipei s-au săturat de antrenorul norvegian, aceștia așteptând cu nerăbdare momentul în care acesta va fi înlocuit. Ole a pierdut și susținerea unor legende ale clubului, cu care a și fost coechipier, precum Rio Ferdinand sau Paul Scholes, care nu s-au ferit să critice prestația slabă a lui United din această toamnă, în condițiile în care echipa a făcut transferuri importante în această vară, cel mai rezonant fiind transferul lui Cristiano Ronaldo de la Juventus.
https://i.eurosport.com/2021/10/21/3240433.jpg
Potrivit presei din Anglia, nici jucătorii nu îl mai au la suflet pe norvegian, care pare că a pierdut vestiarul. Jadon Sancho și Donny Van de Beek sunt nemulțumiți de numărul scăzut de minute pe care îl primesc, în timp ce mai mulți jucători nu înțeleg de ce jucători precum Harry Maguire sau Luke Shaw, care au avut prestații slabe, sunt încă titularizați de către Solskjaer.
După 11 etape, Manchester United se află pe locul 6, cu 17 puncte, la 9 puncte de liderul Chelsea. Prima partidă pentru echipa lui Solskjaer de la reluarea campionatelor după pauza internațională va fi pe 20 noiembrie, în deplasare la Watford.
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47