Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kevin De Bruyne a intrat în istoria Premier League cu performanța fabuloasă pe Molineux

Andrei Nicolae

Actualizat 12/05/2022 la 10:44 GMT+3

Kevin de Bruyne, mijlocașul echipei Man City, a marcat patru goluri în victoria echipei sale la Wolves, într-un joc restanță în Premier League. Belgianul a realizat al treilea cel mai rapid hattrick din istoria competiției.

Duel încins pe Molineux Stadium! 3 goluri în 9 minute în Wolves - Manchester City

Manchester City este aproape de un nou titlu în Anglia, al patrulea în ultimii cinci ani, după ce miercuri seara a obținut o altă victorie zdrobitoare, scor 5-1 pe terenul echipei Wolverhampton. Eroul serii a fost Kevin De Bruyne, cu nu mai puțin de 4 goluri!
picture

Kevin De Bruyne, spectacol total în meciul dintre Wolves și Manchester City

Belgianul a reușit cu această ocazie să intre și în istoria Premier League, cu al treilea cel mai rapid hattrick. Trei goluri le-a marcat în prima repriză, până în minutul 24. El a deschis scorul în minutul 7, adversarii au egalat rapid, dar cu alte două reușite în prima parte a întâlnirii a adus multă liniște în tabăra lui Pep Guardiola. Mijlocașul și-a continuat festivalul și în partea secundă, iar în minutul 60 a dus scorul la 4-1. Sterling a închis tabela pe final.

Kevin De Bruyne a intrat în istoria Premier League cu performanța fabuloasă pe Molineux

De Bruyne a stabilit o performanță spectaculoasă în prima repriză, depășită în istoria Premier League doar de Dwight Yorke și Sadio Mane în fața lui. Primul a marcat un hattrick în 22 de minute, pe 25 februarie 2001, când Manchester United a demolat Arsenal cu 6-1.
Mane deține recordul, după ce a realizat un hattrick doar în 16 minute, chiar în sezonul său de debut pentru Southampton, pe 16 mai 2015.
Acesta a fost și primul hattrick al lui De Bruyne pentru City și a venit într-un moment în care City căuta lovitura decisivă pentru a câștiga titlul. Trei puncte erau obligatorii pentru a ține Liverpool la o victorie distanță cu 2 ertape înainte de final, ceea ce s-a și întâmplat.
Echipa lui Guardiola și-a îmbunătățit și golaverajul, astfel că teoretic și-ar permite și o înfrângere în ultimele două runde, cu West Ham în deplasare și Aston Villa pe teren propriu. Man City are un avans de 7 goluri la golaveraj față de Liverpool, acesta fiind principalul criteriu de departajare în cazul egalității după etapa 38.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo