Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Klopp a fost la un pas să se bată cu Milner: "Puteai vedea în ochii lui Jurgen că nu va da înapoi"

Nicu Savin

Publicat 24/09/2021 la 13:22 GMT+3

Jurgen Klopp este recunoscut drept un antrenor coleric, dar care a creat întotdeauna o atmosferă de familie în cadrul echipelor pe care le-a pregătit. Totuși, în aceste zile a ieșit la iveală un episod incredibil din urmă cu câțiva ani, în care managerul german a fost la un pas să se ia la bătaie cu James Milner.

James Milner - Jürgen Klopp | FC Liverpool

Credit imagine: Getty Images

Jurgen Klopp a ajuns la Liverpool în 2015, într-un moment în care echipa de pe Anfield era în criză profundă. Germanul a promis că va transforma Liverpool într-o forță a Europei dacă i se va acorda timp, iar acest lucru s-a întâmplat mai repede decât ar fi putut spera majoritatea fanilor.
Pe lângă jucătorii de o valoare incontestabilă pe care s-a bazat Liverpool în ultimii ani, gruparea de pe Anfield s-a remarcat și prin unitatea grupului, Klopp reușind să creeze o relație deosebită între fotbaliștii săi, în ciuda anumitor disesniuni apărute în unele momente.
În ceea ce privește relația dintre tehnician și elevii săi, aceasta a fost una impecabilă. Au existat totuși și momente de tensiune maximă, unul dintre ele fiind amintit de Ragnar Klavan, fundașul estonian care a jucat 39 de meciuri pentru Liverpool între 2016 și 2018.
Citește și:

Brentford - Liverpool va fi sâmbătă de la ora 19.30 pe Eurosport 1

Jurgen Klopp, la un pas de bătaie cu Milner, în 2017

Acesta a povestit cu Jurgen Klopp a fost la un pas de o bătaie în toată regula cu James Milner în 2017, după un meci dintre Liverpool și Sunderland, terminat la egalitate, 2-2, în urma căruia Liverpool a pierdut poziția de lider în dauna lui Chelsea.
"Cea mai mare presiune a fost în jurul Crăciunului și la începutul lunii ianuarie.Odată, după un meci împotriva lui Sunderland, în deplasare, de Boxing Day, Klopp a fost aproape să se bată cu Milner, dar a acesta a făcut un pas în spate. Puteai vedea în ochii lui Jurgen că nu va da înapoi. A fost momentul cel mai stresant pentru el. Era sub o mare presiune.", a spus Klavan în cadrul podcastului Betsafe Eesti, citat de mirror.co.uk.
Ceea ce s-a întâmplat ulterior a demonstrat că Jurgen Klopp și James Milner au trecut peste acel moment, mijlocașul fiind unul dintre oamenii de încredere ai germanului în sezoanele care au urmat, în ciuda vârstei sale înaintate. De altfel, Klopp a avut în repetate rânduri cuvinte de laudă la adresa lui Milner în ultimii ani, managerul fiind încântat de felul în care jucătorul dă totul pe teren de fiecare dată când se apelează la el.
Programul meciurilor din Premier League în etapa a 6-a
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo