Jurgen Klopp a ajuns la Liverpool în 2015, într-un moment în care echipa de pe Anfield era în criză profundă. Germanul a promis că va transforma Liverpool într-o forță a Europei dacă i se va acorda timp, iar acest lucru s-a întâmplat mai repede decât ar fi putut spera majoritatea fanilor.
Pe lângă jucătorii de o valoare incontestabilă pe care s-a bazat Liverpool în ultimii ani, gruparea de pe Anfield s-a remarcat și prin unitatea grupului, Klopp reușind să creeze o relație deosebită între fotbaliștii săi, în ciuda anumitor disesniuni apărute în unele momente.
În ceea ce privește relația dintre tehnician și elevii săi, aceasta a fost una impecabilă. Au existat totuși și momente de tensiune maximă, unul dintre ele fiind amintit de Ragnar Klavan, fundașul estonian care a jucat 39 de meciuri pentru Liverpool între 2016 și 2018.
Fotbal
După Curtis Jones și Harvey Elliott, Klopp a descoperit alt puști minune: "L-ați văzut pe Morton?"
ACUM 3 ORE
Citește și:
https://i.eurosport.com/2021/09/20/3223718.png

Jurgen Klopp, la un pas de bătaie cu Milner, în 2017

Acesta a povestit cu Jurgen Klopp a fost la un pas de o bătaie în toată regula cu James Milner în 2017, după un meci dintre Liverpool și Sunderland, terminat la egalitate, 2-2, în urma căruia Liverpool a pierdut poziția de lider în dauna lui Chelsea.
"Cea mai mare presiune a fost în jurul Crăciunului și la începutul lunii ianuarie.Odată, după un meci împotriva lui Sunderland, în deplasare, de Boxing Day, Klopp a fost aproape să se bată cu Milner, dar a acesta a făcut un pas în spate. Puteai vedea în ochii lui Jurgen că nu va da înapoi. A fost momentul cel mai stresant pentru el. Era sub o mare presiune.", a spus Klavan în cadrul podcastului Betsafe Eesti, citat de mirror.co.uk.
Ceea ce s-a întâmplat ulterior a demonstrat că Jurgen Klopp și James Milner au trecut peste acel moment, mijlocașul fiind unul dintre oamenii de încredere ai germanului în sezoanele care au urmat, în ciuda vârstei sale înaintate. De altfel, Klopp a avut în repetate rânduri cuvinte de laudă la adresa lui Milner în ultimii ani, managerul fiind încântat de felul în care jucătorul dă totul pe teren de fiecare dată când se apelează la el.
https://i.eurosport.com/2021/09/20/3223565.jpg
Premier League
Ce a făcut Ronaldo în vestiarul lui United, după 0-5 cu Liverpool. Discursul ținut de CR7
ACUM 5 ORE
League Cup
Liverpool și Spurs, calificate în sferturile EFL Cup! City, eliminată la penalty-uri! Rezultatele
ACUM 14 ORE