Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Klopp "a luat foc" după West Ham - Liverpool: "Dumnezeule, nu sunt cățelușul tău!"

Cristian Mihală

Publicat 08/11/2021 la 12:16 GMT+2

Jurgen Klopp a fost extrem de nervos pe arbitraj, după West Ham - Liverpool 3-2. Germanul a plecat din interviul acordat BBC, după ce s-a supărat că reporterul mimează că nu înțelege ce îi transmite.

Jurgen Klopp

Credit imagine: Getty Images

Liverpool a suferit prima înfrângere a sezonului și a căzut pe 4 în clasament, dar partida cu West Ham ar fi putut să aibă o altă soartă. Cel puțin asta consideră Klopp, care a fost nemulțumit de două faze, ambele petrecute în primele 20 de minute: "faultul" lui Ogbonna la Alisson, la faza primului gol și intervenția "de roșu" a lui Cresswell la Jordan Henderson.
Germanul și-a făcut cunoscut punctul de vedere, menționând că, în opinia sa, arbitrajul a avut un impact decisiv asupra rezultatului. Întrebat de reporter la ce faze se referă, neamțul de pe banca formației de pe Anfield s-a supărat, considerând că e limpede la ce face referire.
"E foarte interesant că ai întrebat asta. Nu sunt sigur că vreau să îți răspund la întrebare, dacă nu știi la ce mă refer. Nu crezi că a fost fault la Alisson, la primul gol? Nu e slujba ta să ai o opinie în legătură cu ce se întâmplă la un meci de fotbal? Despre faultul lui Aaron Cresswell la Jordan Henderson ce spui? Ar fi putut să fie cartonaș roșu?", a tunat Klopp.
Întrebat de reporter dacă el consideră că fundașul stânga al lui West Ham ar fi meritat să fie eliminat, după faultul la căpitanul lui Liverpool, Klopp și-a pierdut cumpătul.
"Dumnezeule, nu sunt cățelușul tău să mă ghidezi spre răspunsuri. Nu e clar ce transmit? Sper că vei avea și tu opinii în viitor. Toate cele bune", a spus Klopp, pentru ca apoi să părăsească flash-interviul.
CITEȘTE ȘI:

Klopp, supărat pe un jurnalist și după Atletico - Liverpool 2-3

Nu e prima oară când Jurgen Klopp e extrem de deranjat de un jurnalist. Acum mai puțin de trei săptămâni, la finalul confruntării de pe Wanda Metropolitano, câștigată de Liverpool cu 3-2 în fața lui Ateltico Madrid, germanul s-a supărat pe un ziarist iberic.
Klopp mersese să își felicite rivalul, dar acesta l-a lăsat cu mâna întinsă, explicându-și ulterior gestul (nu obișnuiește să se salute cu adersarii pentru că vede acest demers drept un act ipocrit). La unul dintre flash-interviurile de după partidă, un jurnalist spaniol a încercat să obțină declarații contondente de la antrenorul "cormoranilor", inoculându-i ideea că a fost foarte nervos de atitudinea lui "Cholor". Klopp nu a căzut în capcană și l-a pus la punct pe ziarist, plecând apoi din interviu, destul de furios.
"Nu am fost nervos. Haide, serios, nu sunt un idiot ca să intru în jocul ăsta. Nu am fost nervos deloc. Uită-te pe imagini. Dacă vrei să faci o poveste din asta, înțeleg, dar adevărul e unul singur: eu am vrut să îi strâng mâna, el nu a dorit, a mers direct pe culoar. Pot să înțeleg: el e emoțional, eu sunt la fel, iar tu nu ești deloc o persoană drăguță pentru că vrei să faci un subiect din asta. Ți-am zis că nu am fost nervos și insiști. Acum sunt nervos din cauza întrebărilor tale", a spus Klopp, înainte de a pleca supărat de la flash-interviu.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo