Liverpool a suferit prima înfrângere a sezonului și a căzut pe 4 în clasament, dar partida cu West Ham ar fi putut să aibă o altă soartă. Cel puțin asta consideră Klopp, care a fost nemulțumit de două faze, ambele petrecute în primele 20 de minute: "faultul" lui Ogbonna la Alisson, la faza primului gol și intervenția "de roșu" a lui Cresswell la Jordan Henderson.
Germanul și-a făcut cunoscut punctul de vedere, menționând că, în opinia sa, arbitrajul a avut un impact decisiv asupra rezultatului. Întrebat de reporter la ce faze se referă, neamțul de pe banca formației de pe Anfield s-a supărat, considerând că e limpede la ce face referire.
"E foarte interesant că ai întrebat asta. Nu sunt sigur că vreau să îți răspund la întrebare, dacă nu știi la ce mă refer. Nu crezi că a fost fault la Alisson, la primul gol? Nu e slujba ta să ai o opinie în legătură cu ce se întâmplă la un meci de fotbal? Despre faultul lui Aaron Cresswell la Jordan Henderson ce spui? Ar fi putut să fie cartonaș roșu?", a tunat Klopp.
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
ACUM 7 ORE
Întrebat de reporter dacă el consideră că fundașul stânga al lui West Ham ar fi meritat să fie eliminat, după faultul la căpitanul lui Liverpool, Klopp și-a pierdut cumpătul.
"Dumnezeule, nu sunt cățelușul tău să mă ghidezi spre răspunsuri. Nu e clar ce transmit? Sper că vei avea și tu opinii în viitor. Toate cele bune", a spus Klopp, pentru ca apoi să părăsească flash-interviul.
CITEȘTE ȘI:
ROMÂNIA "MIROASE" A EUROPA! INVESTIȚIE DE 8 MILIOANE DE EURO PENTRU CLUBUL REPER DIN LIGA 1

Klopp, supărat pe un jurnalist și după Atletico - Liverpool 2-3

Nu e prima oară când Jurgen Klopp e extrem de deranjat de un jurnalist. Acum mai puțin de trei săptămâni, la finalul confruntării de pe Wanda Metropolitano, câștigată de Liverpool cu 3-2 în fața lui Ateltico Madrid, germanul s-a supărat pe un ziarist iberic.
Klopp mersese să își felicite rivalul, dar acesta l-a lăsat cu mâna întinsă, explicându-și ulterior gestul (nu obișnuiește să se salute cu adersarii pentru că vede acest demers drept un act ipocrit). La unul dintre flash-interviurile de după partidă, un jurnalist spaniol a încercat să obțină declarații contondente de la antrenorul "cormoranilor", inoculându-i ideea că a fost foarte nervos de atitudinea lui "Cholor". Klopp nu a căzut în capcană și l-a pus la punct pe ziarist, plecând apoi din interviu, destul de furios.
"Nu am fost nervos. Haide, serios, nu sunt un idiot ca să intru în jocul ăsta. Nu am fost nervos deloc. Uită-te pe imagini. Dacă vrei să faci o poveste din asta, înțeleg, dar adevărul e unul singur: eu am vrut să îi strâng mâna, el nu a dorit, a mers direct pe culoar. Pot să înțeleg: el e emoțional, eu sunt la fel, iar tu nu ești deloc o persoană drăguță pentru că vrei să faci un subiect din asta. Ți-am zis că nu am fost nervos și insiști. Acum sunt nervos din cauza întrebărilor tale", a spus Klopp, înainte de a pleca supărat de la flash-interviu.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
Reacția amuzantă a lui Guardiola când a aflat data duelului cu Liverpool din optimile Carabao Cup
11/11/2022 LA 17:14
Premier League
Klopp a dezvăluit "una dintre cele mai mari greșeli din viața sa". Ce transfer a ratat neamțul
09/11/2022 LA 16:02