Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Klopp, dezamăgit de jucători după înfrângerea cu Leicester. Ce a spus despre șansele la titlu

Nicu Savin

Publicat 29/12/2021 la 11:21 GMT+2

Liverpool a pierdut aseară un meci crucial în fața celor de la Leicester, cu scorul de 1-0, într-o partidă în care Salah a ratat un penalty care putea schimba cursul jocului. Jurgen Klopp a fost dezamăgit la final de prestația echipei sale, care s-ar fi putut apropia la doar 3 puncte de liderul Manchester City.

Jürgen Klopp vom FC Liverpool

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Andrei Nicolae
Tehnicianul neamț a fost deranjat de înfrângerea șocantă a "cormoranilor" de pe King Power Stadium, care a scăzut drastic șansele echipei de pe Anfield în lupta pentru titlu. Liverpool se află la șase puncte de City în acest moment, iar diferența se poate mări și mai mult dacă echipa lui Guardiola o învinge în seara aceasta pe Brentford.
Liverpool a pierdut în fața unei echipe decimate a lui Brendan Rodgers, care nu a avut șase fundași și care a reușit în doar două partide din acest sezon să nu primească gol. Situația ar fi fost total diferită dacă Salah ar fi reușit să transforme penalty-ul obținut în prima repriză. Leicester a profitat de ocazia sa, iar Lookman le-a adus victoria "vulpilor" în repriza secundă.
"Pur și simplu nu am fost destul de buni. Leicester a meritat, a fost un joc ciudat. Am jucat foarte prost. Am început bine, apoi ne-am pierdut ritmul și nu am fost îndeajuns de calmi să ne revenim. Asta e vina noastră. Ar fi trebuit să ne apărăm mai bine. Au fost multe prestații sub nivelul normal, nu pot explica. E o diferența mare între noi și City.", a declarat managerul lui Liverpool la finalul partidei.
Klopp a insistat pe subiectul diferenței mari de puncte ce s-a creat și se poate mări și mai mult între Liverpool și Manchester City:"Nu a fost planul nostru să îi lăsăm să se îndepărteze. Dacă jucăm ca în seara asta, nu ar trebui să ne gândim la a-i ajunge din urmă, însă dacă jucăm cum o facem de obicei, putem câștiga meciuri. Problema mea principală este să găsesc o explicație pentru astăzi, nu pentru diferența față de City."
Virgil van Dijk a vorbit la rândul său despre prestația slabă oferită de coechipierii săi și a criticat lipsa de inspirație la finalizare: "Trebuie să ne analizăm și să devenim mai buni, ceea ce o să și facem. Am fost slabi în ultima treime de joc."
Citește și:
Două legende din Anglia au vorbit despre meciul slab al lui Liverpool
Alan Shearer, unul dintre cei mai buni atacanți din istoria Premier League, a oferit câteva declarații cu privire la meciul "cormoranilor" și la vorbele lui Klopp de după partidă: "Liverpool pe care ne-am obișnuit să o vedem joacă plină de energie, are mereu un avantaj, închide spațiile cu intensitate. Nu prea am văzut asta."
Alt atacant de pus în ramă, Thierry Henry, crede că forma echipei de pe Anfield a început să scadă după partida de acasă din fața lui Newcastle, urmată de egalul din fața lui Tottenham și victoria la penalty-uri cu Leicester din sferturile Cupei Ligii. Francezul a spus:"A fost o atmosferă ciudată și ritmul de asemenea. Doar au jucat și atât. Înainte de aceste meciuri, își distrugeau adversarii."
În prima etapă din 2022, Liverpool va juca pe terenul lui Chelsea, un meci care ar putea decide care va fi principala contracandidată a lui City la câștigarea Premier League. Meciul va fi duminică, 2 ianuarie și va fi transmis în direct și în exclusivitate ope Eurosport 1 și Eurosport Player de la ora 18:30.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo