Jurgen Klopp a reușit să o transforme pe Liverpool într-o adevărată mașinărie de fotbal, care în acest sezon joacă din nou la un nivel fantastic, dovadă că rezultatele mai slabe din stagiunea trecută s-au datorat numai accidentărilor multiple ale jucătorilor de bază.
Totuși, Klopp știe că în angrenajul său trebuie schimbate periodic anumite piese, iar unul dintre posturile oarecum deficitare este cel de mijlocaș central. Plecarea lui Wijnaldum a lăsat un gol în acea zonă, iar Klopp caută să aducă un jucător de același profil.
Conform presei engleze, antrenorul lui Liverpool are o singură dorință în acest sens, fiind fascinat de Jude Bellingham, pe care îl vrea cu orice preț pe Anfield, chiar din iarnă. Deși are numai 18 ani, Bellingham este deja o certitudine la cel mai înalt nivel, impunându-se ca titular la Dortmund și debutând și la naționala mare a Angliei, pentru care a jucat și la EURO 2020.
Premier League
"Balonul de Aur 2021, o insultă pentru Salah!". Englezii nu pricep cum Mo a putut termina sub CR7
ACUM 11 ORE
Citește și:

Jurgen Klopp îl vrea cu orice preț pe Jude Bellingham

Dortmund l-a cumpărat pe Bellingham în vara anului trecut, de la Birmingham, contra sumei de 23 de milioane de €. Contractul englezului cu gruparea de pe Signal Iduna Park este valabil până în 2025, astfel că Liverpool va trebui să plătească o sumă imensă dacă vrea să-l achiziționeze.
Conform celebrei publicații germane Bild, oficialii Borussiei i-au stabilit un preț enorm mijlocașului: 120 de milioane de €. Dacă mutarea s-ar face în aceste condiții, Bellingham ar deveni cel mai scump jucător transferat de o echipă din Premier League. Recordul a fost doborât recent de Jack Grealish, pentru care Manchester City a plătit în vară suma de 100 de milioane de £, ceea ce se traduce în 117,5 milioane de €.
În mod normal, Liverpool ar putea dispune de banii pentru Bellingham, ținând cont că în ultimii doi ani singurele transferuri costisitoare făcute de "cormorani" au fost Ibrahima Konate, ajuns pe Anfield înaintea acestui sezon în schimbul sumei de 40 de milioane de €, respectiv Diogo Jota, cumpărat anul trecut pentru 45 de milioane de €.
Cel mai scump jucător din istoria lui Liverpool este Virgil Van Dijk, pentru care s-au plătit 84,6 milioane de € către Southampton, în 2017. Recordul deținut de olandez ar putea fi cu mult doborât dacă șefii "cormoranilor" vor reuși să-i facă pe plac lui Klopp și să-l aducă pe Anfield pe Jude Bellingham.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Ralf Rangnick este, oficial, antrenorul lui Manchester United. Anunţul făcut de german
IERI LA 12:00
Premier League
Gerrard dă lovitura: împrumută unul dintre jucătorii care au ajutat-o pe Liverpool să ia titlul
IERI LA 09:38