Jurgen Klopp a vorbit mereu la superlativ despre Steven Gerrard. Germanul a declarat că cel mai mare regret al său este că nu l-a avut sub comandă ,la Liverpool, pe fostul mare jucător și a susținut mereu că "Stevie G" va avea o carieră de antrenor fructuoasă, insinuând în repetate rânduri că acesta ar putea fi urmașul său pe Anfiled în viitor.
Gerrard a făcut un pas uriaș în carieră, semnând cu Aston Villa, iar multă lume consideră că acesta este un proces intermediar până la ajungerea pe banca lui Liverpool. Debutul lui Gerrard ca antrenor în Premier League va avea loc sâmbătă, 20 noiembrie, pe Villa Parc, împotriva lui Brighton.
Citește și:
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38
https://i.eurosport.com/2021/11/18/3255801.png

Jurgen Klopp, încântat să se dueleze cu Gerrard în Premier League

Peste numai 3 săptămâni, Gerrard va ajunge pentru prima dată pe Anfield în calitate de adversar. Jurgen Klopp a vorbit deschis despre acel moment și a menționat că este nerăbdător să-l întâlnească pe Gerrard. În același timp, germanul a mărturisit că va urmări mai atent de acum înainte meciurile celor de la Aston Villa.
"Sunt foarte fericit pentru el, să fiu sincer. Știu că i-a plăcutla Rangers, dar asta este. Când ai ocazia să lucrezi în Premier League, fiecare antrenor din lume ar lua în considerare asta.Având pe mână un club de mărimea lui Aston Villa, îmi pot imagina că este foarte agitat. Este o mare oportunitate pentru el, dar este este grozav și pentru club.
În câteva săptămâni ne vom înfrunta. Am avut un schimb de mesaje înainte și după ce a semnat. E bine, abia aștept cu nerăbdare meciul. De acum înainte voi urmări meciurile lui Aston Villa un pic mai atent. În afară de asta, când ne vom întâlnim cu ei, va fi diferit, vom lăsa sentimentele la o parte. Dar e bine. Și entru el va fi la fel, trebuie să fie la fel. Pentru 95 de minute toate sentimentele trebuie lăsate deoparte. Dar, oricum, este o veste grozavă.", a spus Klopp pentru site-ul oficial al lui Liverpool.
Declarațiile lui Klopp sunt de altfel în asentimentul lui Gerrard, care a menționat că pe 11 decembrie va lăsa la o parte dragostea pentru Liverpool și a declarat că va merge pe Anfield pentru a lua cele 3 puncte.
Până la meciul cu Villa, Liverpool are în față alte partide extrem de importante. Primul dintre ele este derby-ul cu Arsenal, care va fi sâmbătă, în direct și în exclusivitate pe Eursoport și Eurosport Player începând cu ora 19:30.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/18/3256086.jpg
Scottish Premiership
Un fost secund al lui Gerrard, favorit să-l antreneze pe Ianis Hagi! Anunțul presei din Scoția
23/11/2022 LA 15:00
Fotbal
Reacția amuzantă a lui Guardiola când a aflat data duelului cu Liverpool din optimile Carabao Cup
11/11/2022 LA 17:14