Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Klopp, precaut înaintea duelului cu United! Neamțul vede o amenințare în echipa de pe Old Trafford

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 19/04/2022 la 11:11 GMT+3

Liverpool o întâlnește pe Manchester United în această seară, în derby-ul clasic al Angliei, o partidă care poate fi decisivă pentru "cormorani" în lupta pentru titlul de campioni. Jurgen Klopp a vorbit despre meci și crede că echipa din Manchester va fi greu de învins, în ciuda rezultatului din tur, când echipa sa s-a impus cu 5-0.

Jürgen Klopp mit Kampfansage gegen Manchester City

Credit imagine: SID

Articol scris de Andrei Nicolae
Managerul neamț își mobilizează echipa și nu vrea să lase loc de greșeli cu 7 etape înainte de final. Klopp este conștient că Manchester United are la rândul ei o miză și se luptă pentru locul al patrulea din Premier League, iar ambițiile jucătorilor lui Rangnick vor crește semnificativ.
"Dacă mă uit peste echipa care poate juca, portarul David de Gea este de clasă mondială. Ultima linie este de top, apoi la mijloc nu sunt sigur dacă McTominay sau Fred pot juca. Poate vor fi Pogba și Matic! Dacă îl lași pe Pogba, joacă mingi și prin apărare și prin spatele ei!
Apoi în față poți să alegi dintre Sancho, Fernandes, Elanga sau Rashford... și tipul care a marcat al 60-lea hat-trick din carieră. Nu sunt sigur dacă va fi pregătit Cavani, dar asta este echipa pe care o vom înfrunta. Pentru asta trebuie să ne pregătim, nu pentru ce s-a întâmplat săptămâna trecută sau ceva de genul", a spus Jurgen Klopp.
Antrenorul este conștient că United poate da lovitura în orice moment și că forma mai bună a lui Liverpool nu îi plasează automat în postura de câștigători ai partidei:
"Dacă îi lasăm pe United, o să ne cauzeze mari probleme. Trebuie să fim într-o dispoziție bună, oamenii trebuie să fie într-o dispoziție bună să fie pregătiți să se lupte pentru cele trei puncte șii nu să vrea să arate că suntem într-un moment mai bun decât United. Cui îi pasă de asta?
Există perioade când ai momente mai bune decât alte echipe, apoi primești o lovitură și s-a zis cu momentul bun. Este un meci greu. United a câștigat ultimul meci, iar rezultatele din ultimele partide le-au deschis ușa din nou. O să se lupte pentru locul 4, fără nicio îndoială. O să fie 90 de minute intense", a declarat Jurgen Klopp.

Manchester United are mai multe victorii pe Anfield decât Liverpool

Echipa lui Ralf Rangnick are un bilanț mai bun decât Liverpool pe terenul "cormoranilor" în era Premier League. United s-a impus de 12 ori în derby-urile cu Liverpool pe Anfield, în timp ce echipa lui Klopp a obținut zece victorii.
Liverpool speră să ajungă la 11 victorii în duelurile cu United și să își mențină intacte șansele la trofeul Premier League la finalul partidei care va avea loc în această seară, de la ora 22:00, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Premier League 19, 20, 21 aprilie 2022 - Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo