Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Klopp pregătește "curățenia" la Liverpool. Anunțul presei engleze înainte de meciul cu Arsenal

Nicu Savin

Actualizat 16/03/2022 la 14:33 GMT+2

Jurgen Klopp a vorbit înaintea duelului cu Arsenal despre valoarea echipei sale și a mărturisit că există prea mulți jucători talentați pe Anfield, iar unii dintre ei nu pot fi mulțumiți în totalitate. Managerul neamț a declarat că există câțiva jucători care vor pleca probabil în vară, însă a afirmat că vrea să mențină același nucleu împreună.

Jurgen Klopp in conferenza stampa dopo Liverpool-Inter - Champions League 2021-22

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Andrei Nicolae
Antrenorul lui Liverpool a acceptat ideea că anumiți jucători din echipa sa vor pleca de pe Anfield la sfârșitul sezonului, pentru a putea juca mai mult. Klopp a numit doi dintre jucătorii care vor părăsi probabil echipa la sfârșitul sezonului, și anume Origi și Minamino. Neamțul a vorbit pentru Sky Sports despre situația celor doi, dar și a întregii echipe.
"Este incredibil de greu pentru Origi și pentru mine de asemenea [să nu îl folosesc], deoarece aceste lucruri sunt foarte dure. Taki Minamino [la fel ca și Origi], este într-un moment incredibil. Este improbabil să rămânem exact la fel, cu un lot atât de mare.
Desigur, unii jucători nu joacă destul de des pentru înțelegerea lor și vom vedea ce urmează în vară și vom găsi soluții pentru aceste situații. Nucleul grupului trebuie să rămână împreună. Nu este niciun dubiu în privința asta.", a spus Klopp.
Citește și:

Klopp, gata să renunțe la unii jucători la finalul sezonului

Klopp și-a continuat discursul și a vorbit despre importanța unui lot numeros și puternic: "Fotbalul este întotdeauna pentru prezent. Dar este și pentru mâine, de asta trebuie să fim siguri." Origi și Minamino, cei doi jucători vizați de neamț în discursul său, nu au reușit să se impună în echipa de start a lui Liverpool.
Belgianul a marcat cinci goluri în 14 partide pentru "cormorani", unul dintre ele fiind extrem de important însă, în victoria din prelungiri în fața celor de la Wolves, din decembrie. Origi a marcat și în Champions League, într-un meci cu Milan. Atacantul a fost asociat cu un transfer la Milan în calitate de jucător liber de contract, iar japonezul poate ajunge la Leeds la finalul sezonului.
Jurgen Klopp speră șă își conducă echipa către victorie în derby-ul de astăzi împotriva lui Arsenal. O victorie ar aduce-o pe Liverpool la un singur punct distanță de Manchester City, în lupta pentru titlu. Partida de pe Emirates va fi deseară, începând cu ora 22:15 și va putea fi urmărită în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo