Articol scris de Andrei Nicolae
Antrenorul lui Liverpool a acceptat ideea că anumiți jucători din echipa sa vor pleca de pe Anfield la sfârșitul sezonului, pentru a putea juca mai mult. Klopp a numit doi dintre jucătorii care vor părăsi probabil echipa la sfârșitul sezonului, și anume Origi și Minamino. Neamțul a vorbit pentru Sky Sports despre situația celor doi, dar și a întregii echipe.
"Este incredibil de greu pentru Origi și pentru mine de asemenea [să nu îl folosesc], deoarece aceste lucruri sunt foarte dure. Taki Minamino [la fel ca și Origi], este într-un moment incredibil. Este improbabil să rămânem exact la fel, cu un lot atât de mare.
Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp a detectat principalul avantaj al lui Liverpool înainte de finala Champions League
ACUM 15 ORE
Desigur, unii jucători nu joacă destul de des pentru înțelegerea lor și vom vedea ce urmează în vară și vom găsi soluții pentru aceste situații. Nucleul grupului trebuie să rămână împreună. Nu este niciun dubiu în privința asta.", a spus Klopp.
Citește și:

Klopp, gata să renunțe la unii jucători la finalul sezonului

Klopp și-a continuat discursul și a vorbit despre importanța unui lot numeros și puternic: "Fotbalul este întotdeauna pentru prezent. Dar este și pentru mâine, de asta trebuie să fim siguri." Origi și Minamino, cei doi jucători vizați de neamț în discursul său, nu au reușit să se impună în echipa de start a lui Liverpool.
Belgianul a marcat cinci goluri în 14 partide pentru "cormorani", unul dintre ele fiind extrem de important însă, în victoria din prelungiri în fața celor de la Wolves, din decembrie. Origi a marcat și în Champions League, într-un meci cu Milan. Atacantul a fost asociat cu un transfer la Milan în calitate de jucător liber de contract, iar japonezul poate ajunge la Leeds la finalul sezonului.
Jurgen Klopp speră șă își conducă echipa către victorie în derby-ul de astăzi împotriva lui Arsenal. O victorie ar aduce-o pe Liverpool la un singur punct distanță de Manchester City, în lupta pentru titlu. Partida de pe Emirates va fi deseară, începând cu ora 22:15 și va putea fi urmărită în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Liga Campionilor UEFA
Tatăl lui Luis Diaz dezvăluie secretul starului de la Liverpool: "Am crezut că va muri"
ACUM O ZI
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42