Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lautaro Martinez, ținta unui club din Premier League! Ce a spus Messi despre colegul său de la naționala Argentinei

Eurosport
DeEurosport

Publicat 19/02/2022 la 16:14 GMT+2

Lautaro Martinez este ținta lui Arsenal pentru următoarea campanie de transferuri, "tunarii" fiind în căutare disperată pentru a-și întări atacul slăbit de plecarea lui Aubameyang la Barcelona.

Lionel Messi și Lautaro Martinez (Argentina)

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Viviana Moraru
Arsenal a fost aproape de a-l aduce pe Lautaro Martinez vara trecută, când clubul atacantului, Inter Milano, se confrunta cu datorii. "Tunarii" erau pregătiți să plătească pentru serviciile argentinianului suma de aproape 93 de milioane de euro, însă jucătorul a ales să rămână pe Giuseppe Meazza.
Cu toate acestea, presa din Italia anunță că Martinez va fi din nou pus pe piață de Inter la sfârșitul sezonului, iar Arsenal este gata să transfere un număr 9 de calibru, loc lăsat liber după despărțirea din această iarnă de Aubameyang.
"Tunarii" vor avea parte de competiție serioasă pentru obținerea semnăturii argentinianului în vârstă de 24 de ani. Rivalii din Premier League, Manchester City, sunt interesați și ei de abilitățile lui Lautaro, iar pe lângă aceștia se adaugă și Tottenham, care urmăresc să-l înlocuiască pe Harry Kane, în cazul în care vârful englez va decide să o părăsească pe Spurs la finalul sezonului.
Citește și:

Messi are numai cuvinte de laudă pentru Martinez

Lionel Messi este unul dintre jucătorii care-l cunoaște cel mai bine pe Lautaro Martinez, aceștia doi reușind să facă pereche bună în atacul Argentinei, care vara trecută a câștigat Copa America. Mijlocașul lui PSG îl consideră un jucător complet pe compatriotul său, fiind de părere că întrunește toate calitățile necesare unui atacant:
"Este spectaculos. Are calități impresionante. Ai fi spus că va deveni un jucător mare și asta demonstrează. Este foarte puternic, foarte bun în dueluri unu contra unu. Are multă calitate, este complet", a declarat Messi, citat de Mirror.
Lautaro Martinez a marcat 11 goluri și a reușit două assist-uri în actualul sezon pentru Inter. În precedenta campanie, argentinianul a devenit campion în Serie A, fiind unul dintre cei mai importanți jucători din echipa antrenată la momentul respectiv de Antonio Conte, marcând 19 goluri și pasând decisiv pentru alte 11.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo