Jesse Marsch este noul antrenor al celor de la Leeds United, după ce Marcelo Bielsa a părăsit echipa, în urma înfrângerii cu Tottenham de pe teren propriu din weekend, scor 0-4. Leeds se află într-o situație extrem de complicată, cu 5 înfrângeri în ultimele 6 partide și cu 19 goluri primite în această perioadă, echipa fiind la doar două puncte de primul loc retrogradabil.
Jesse Marsch este un fost internațional american, antrenând ultima oară la RB Leipzig. Acesta s-a aflat pe banca tehnică a vicecampioanei sezonului trecut din Bundesliga pentru doar 21 de partide în acest sezon. În trecut, el a mai antrenat New York Red Bull și RB Salzburg, iar acum încearcă să îi atragă pe fani de partea sa, glumind pe seama accentului său:
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 15 ORE
"Am multe de demonstrat fanilor, să le arăt că sunt omul potrivit pentru a îl înlocui pe Marcelo Bielsa, un erou. Dacă fanii văd echipa că joacă cu pasiune și inimă și arată un model de joc clar și agresiv, atunci fanii vor tolera antrenorul, chiar dacă lor nu le place accentul său sau nu este la fel de popular ca predecesorul său.
Cu timpul, mereu am descoperit că am o relație incredibilă cu fanii", a declarat Jesse Marsch, după numirea la Leeds.
Citește și:

Marcelo Bielsa și-a luat rămas bun de la jucătorii lui Leeds

După ce a obținut un singur punct din ultimele 18 puse în joc și a câștigat cinci partide în întregul sezon, Leeds a anunțat duminică concedierea managerului lor. Acționarul majoritar al echipei engleze, Andrea Radrizzani, a vorbit despre Marcelo Bielsa: "Asta a fost cea mai grea decizie pe care a trebuit să o iau de când sunt aici, ținând cont de succesul pe care l-a avut Marcelo la echipă. Cu Marcelo drept antrenor, am avut trei campanii incredibile și vremurile bune s-au întors pe Elland Road.
A schimbat cultura clubului și a adus o mentalitate de învingător tuturor. Momentele create, în mod special în sezonul 2019-20 și promovarea în Premier League, vor rămâne cu siguranță în amintirile noastre, ale mele și ale fanilor inclusiv. Cu toate acestea, trebuie să acționez în interesul bun al clubului și cred că o schimbare este nevoită pentru a securiza statutul nostru în Premier League. Rezultatele recente și prestațiile nu ne-au satisfăcut așteptările."

Leeds - Tottenham 0-4, VIDEO REZUMAT. Bielsa, spre Championship

În acest moment, Leeds se află pe locul 16, cu 23 de puncte, la doar două puncte de primul loc retrogradabil, ocupat în acest moment de Burnley, care are și două partide în plus de disputat, față de Leeds.
Următoarea partidă a celor de la Leeds va fi sâmbătă de la ora 14:30, pe terenul celor de la Leicester.
Premier League
Preluarea clubului Chelsea. Oferta lui Todd Boehly va fi aprobată de Guvern în următoarele ore
ACUM O ZI
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
IERI LA 12:42