Lewis Hamilton a confirmat informațiile apărute ieri în presa britanică. Septuplul campion mondial din Formula 1 se numără printre investitorii grupului condus de Sir Martin Broughton pentru cumpărarea lui Chelsea.
Pe lângă Lewis Hamilton, un alt nume important este cel al Serenei Williams, iar cei doi mari campioni din Formula 1 și tenis ar urma să investească câte 10 milioane de lire sterline fiecare.
La o conferință de presă premergătoare Marelui Premiu al Regiunii Emilia-Romagna, pilotul celor de la Mercedes a vorbit despre interesul său, dar și despre faptul că în copilărie a fost fan Arsenal:
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 4 ORE
"Am fost un fan al fotbalului încă din copilărie. Am jucat de la, probabil 4 ani, până la 17 ani. Am fost în echipe în fiecare an, am jucat în echipa școlii în fiecare an în copilăria mea, am fost la nenumărate meciuri.
Când eram mic, în zona în care locuiam, obișnuiam să joc fotbal cu copiii. Voiam foarte mult să mă integrez, eram singurul copil de culoare de acolo. Știam că acei copii susțin echipe diferite, unii erau cu Tottenham, alții cu Manchester United.
Îmi aduc aminte că îmi schimbam echipa când eram mic, dar ajungeam acasă și sora mea îmi tot spunea că trebuie să țin cu Arsenal. Țin minte că la 5-6 ani am devenit fan Arsenal, dar unchiul meu Terry este fanul albaștrilor și am mers la multe meciuri cu el și le-am văzut pe Arsenal și Chelsea.
Sunt un fan al sportului, iar fotbalul este cel mai mare sport din lume și Chelsea este una dintre cele mai mari și de succes echipe. Când am auzit de această oportunitate, am fost ceva de genul 'wow'. Este una dintre cele mai mari oportunități, să fac parte din ceva grozav", a declarat Lewis Hamilton, potrivit Sky Sports.
Citește și:

DOAR TREI CANDIDAȚI AU MAI RĂMAS ÎN CURSA PENTRU CUMPĂRAREA LUI CHELSEA

Chelsea a fost scoasă la vânzare de Roman Abramovich, în urma războiului din Ucraina. Guvernul britanic a aplicat mai multe sancțiuni oligarhului rus, care au afectat în mod direct și clubul.
Între timp, au mai rămas doar trei candidați pentru achiziționarea lui Chelsea, după ce grupul Ricketts-Griffin-Gilbert a anunțat că se retrage din cursă.
Astfel, cele trei grupuri care au rămas în cursa pentru achiziționarea lui Chelsea sunt cel al lui Sir Martin Broughton, un consorțiu care îi cuprinde pe oamenii de afaceri Todd Boehly, Hansjorg Wyss și Jonathan Goldstein și pe Stephen Pagliuca, unul dintre patronii echipei de baschet Boston Celtics.
https://i.eurosport.com/2022/04/21/3359428.jpg
Premier League
Preluarea clubului Chelsea. Oferta lui Todd Boehly va fi aprobată de Guvern în următoarele ore
ACUM 12 ORE
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
IERI LA 12:42