Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Limbajul corpului l-a trădat! De ce nu a mai titularizat Ralf Rangnick una dintre vedetele de la United

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 28/12/2021 la 16:35 GMT+2

Jadon Sancho nu a mai fost titularizat în remiza lui Manchester United cu Newcastle de luni seara, managerul interimar al diavolilor fiind nemulțumit de limbajul corpului jucătorului din partida precedentă.

Rangnick macht sich über den Spielplan Gedanken

Credit imagine: SID

Articol scris de Viviana Moraru
Ralf Rangnick a explicat de ce l-a lăsat pe banca de rezerve pe internaționalul englez, care a fost titular în ambele meciuri de campionat de la numirea sa în funcția de manager interimar.
"Nu mi-a plăcut limbajul corpului în unele momente din partida cu Norwich", spune antrenorul german, care a schimbat linia ofensivă față de partidele precedente.
În remiza cu Newcastle, a fost preferat ca titular Mason Greenwood, cu Rashford în spatele său. "S-a antrenat extrem de bine în ultimele săptămâni", a afirmat germanul despre Greenwood.
Cu toate acestea, la pauză, la scorul de 1-0 pentru adversari, Rangnick l-a introdus pe teren pe Jadon Sancho, care nu și-a creat însă nicio situație periculoasă de poartă.
Citește și:
Program Premier League 28,29, 30 decembrie 2021

Primul meci al lui United după pauza cauzată de Covid-19

Manchester United s-a înscris și ea pe lista echipelor afectate de coronavirus în ultima perioadă. "Diavolii" au susținut partida cu Newcastle de seara trecută după o pauză de 16 zile, în acest timp fiind nevoiți să-și amâne două partide de campionat.
United se află la 7 puncte distanță față de ultimul loc ce asigură prezența în Champions League, loc ocupat în prezent de rivalii de la Arsenal, însă "tunarii" au două partide în plus față de "diavoli". Următorul meci al celor de la Manchester este joi, întâlnind acasă pe Burnley.
picture

Premier League | Newcastle și Manchester United, remiză în ultimul meci din etapa de Boxing Day

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo