Articol scris de Viviana Moraru
Ralf Rangnick a explicat de ce l-a lăsat pe banca de rezerve pe internaționalul englez, care a fost titular în ambele meciuri de campionat de la numirea sa în funcția de manager interimar.
"Nu mi-a plăcut limbajul corpului în unele momente din partida cu Norwich", spune antrenorul german, care a schimbat linia ofensivă față de partidele precedente.
Premier League
David Beckham, sfaturi pentru United înainte de sosirea lui Ten Hag! Ce mesaj a avut pentru Ronaldo
09/05/2022 LA 08:23
În remiza cu Newcastle, a fost preferat ca titular Mason Greenwood, cu Rashford în spatele său. "S-a antrenat extrem de bine în ultimele săptămâni", a afirmat germanul despre Greenwood.
Cu toate acestea, la pauză, la scorul de 1-0 pentru adversari, Rangnick l-a introdus pe teren pe Jadon Sancho, care nu și-a creat însă nicio situație periculoasă de poartă.
Citește și:
https://i.eurosport.com/2021/12/27/3277510.jpg

Primul meci al lui United după pauza cauzată de Covid-19

Manchester United s-a înscris și ea pe lista echipelor afectate de coronavirus în ultima perioadă. "Diavolii" au susținut partida cu Newcastle de seara trecută după o pauză de 16 zile, în acest timp fiind nevoiți să-și amâne două partide de campionat.
United se află la 7 puncte distanță față de ultimul loc ce asigură prezența în Champions League, loc ocupat în prezent de rivalii de la Arsenal, însă "tunarii" au două partide în plus față de "diavoli". Următorul meci al celor de la Manchester este joi, întâlnind acasă pe Burnley.

Premier League | Newcastle și Manchester United, remiză în ultimul meci din etapa de Boxing Day

Premier League
Răspunsul lui Rangnick după zvonurile că va deveni selecționerul Austriei! "Asta am convenit"
29/04/2022 LA 05:33
Fotbal
Top 15 fotbaliști ale căror cote de piață au scăzut cel mai mult de la începutul acestui sezon
20/04/2022 LA 06:52