Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lingard răspunde acuzațiilor legate de transferul la Forest. Ce a spus mijlocașul englez

Andrei Nicolae

Publicat 05/08/2022 la 21:18 GMT+3

Jesse Lingard s-a despărțit în această vară de Manchester United și a ales să semneze cu Nottingham Forest. Decizia mijlocașului nu a fost primită cu brațele deschise de toți fanii sportului, iar Jamie Carragher și Gary Neville au criticat alegerea făcută de Jesse, afirmând că a ales nou-promovata pentru bani.

Jesse Lingard of Nottingham Forest during the Pre-season Friendly match between Nottingham Forest and Valencia CF at Meadow Lane, Nottingham on Saturday 30th July 2022.

Credit imagine: Eurosport

Jucătorul de 29 de ani a răspuns acuzațiilor legate de transferul său și a explicat clar că atitudinea oficialilor clubului l-a convins să aleagă echipa promovată din Championship. Lingard a avut o ofertă și din partea celor de la West Ham, însă internaționalul englez a ales-o pe Forest.
"Au fost multe alte opțiuni. Aș fi putut să plec în străinătate pentru mulți bani, dar vreau să rămân în Premier League. Am vorbit cu oficialii și și-au arătat simpatia.
Au vrut să vină la mine acasă, au vrut să vină la Londra, totul în succesiune rapidă pentru a încerca să perfecteze mutarea. Când văd genul acesta de implicare, evident că o să spun da", a declarat Lingard pentru BBC’s Footbal Focus, citat de Daily Mail.
Mijlocașul a semnat un contract în valoare de aproximativ 140 de mii de euro pe săptămână, cu tot cu bonusuri. Lingard va debuta cel mai probabil pentru Nottingham în partida de revenire a lui Forest în Premier League, în fața celor de la Newcastle.
Citește și:

Lingard, o nouă aventură în Anglia

Jesse este un "produs" al academiei lui Manchester United, care a fost promovat în echipa a doua a clubului în urmă cu zece ani. Mijlocașul a fost împrumutat constant de "diavoli" la alte formații, precum Leicester, Birmingham sau Brighton.
Lingard a făcut pasul la echipa mare în 2014, unde a jucat un sezon, până să fie din nou împrumutat la Derby County. După încheierea perioadei la clubul din eșalonul inferior, Jesse a petrecut șase sezoane la United.
În 2021, conducerea "diavolilor" au luat decizia de a-l trimite pe Lingard la West Ham, unde a avut un sezon excelent, motiv pentru care trupa din Manchester l-a dorit din nou la echipă. Sezonul trecut a fost ultimul pentru Lingard în tricoul echipei alături de care s-a format.
Jesse a adunat 231 de meciuri pentru "diavoli", în cadrul cărora a marcat 35 de goluri și a oferit 21 de pase decisive.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo