Jucătorul de 29 de ani a răspuns acuzațiilor legate de transferul său și a explicat clar că atitudinea oficialilor clubului l-a convins să aleagă echipa promovată din Championship. Lingard a avut o ofertă și din partea celor de la West Ham, însă internaționalul englez a ales-o pe Forest.
"Au fost multe alte opțiuni. Aș fi putut să plec în străinătate pentru mulți bani, dar vreau să rămân în Premier League. Am vorbit cu oficialii și și-au arătat simpatia.
Au vrut să vină la mine acasă, au vrut să vină la Londra, totul în succesiune rapidă pentru a încerca să perfecteze mutarea. Când văd genul acesta de implicare, evident că o să spun da", a declarat Lingard pentru BBC’s Footbal Focus, citat de Daily Mail.
Premier League
Neville îl acuză pe Ronaldo pentru haosul creat la United. Ce spune despre situația lusitanului
06/08/2022 LA 12:04
Mijlocașul a semnat un contract în valoare de aproximativ 140 de mii de euro pe săptămână, cu tot cu bonusuri. Lingard va debuta cel mai probabil pentru Nottingham în partida de revenire a lui Forest în Premier League, în fața celor de la Newcastle.
Citește și:

Lingard, o nouă aventură în Anglia

Jesse este un "produs" al academiei lui Manchester United, care a fost promovat în echipa a doua a clubului în urmă cu zece ani. Mijlocașul a fost împrumutat constant de "diavoli" la alte formații, precum Leicester, Birmingham sau Brighton.
Lingard a făcut pasul la echipa mare în 2014, unde a jucat un sezon, până să fie din nou împrumutat la Derby County. După încheierea perioadei la clubul din eșalonul inferior, Jesse a petrecut șase sezoane la United.
În 2021, conducerea "diavolilor" au luat decizia de a-l trimite pe Lingard la West Ham, unde a avut un sezon excelent, motiv pentru care trupa din Manchester l-a dorit din nou la echipă. Sezonul trecut a fost ultimul pentru Lingard în tricoul echipei alături de care s-a format.
Jesse a adunat 231 de meciuri pentru "diavoli", în cadrul cărora a marcat 35 de goluri și a oferit 21 de pase decisive.
Premier League
Jucătorii lui Liverpool nu voiau să participe la parada din sezonul trecut. Mărturia unui om de bază
06/08/2022 LA 11:32
Premier League
Carragher acuză decizia lui Lingard de a semna cu Nottingham Forest: "S-a dus pentru bani"
04/08/2022 LA 20:51