În exerciţiul financiar care s-a încheiat în mai 2021, în care Liverpool a cucerit primul său titlu după o pauză de 30 ani, clubul englez s-a confruntat cu pierderi brute de 5,75 milioane de euro, mult mai mici însă faţă de cele 55 de milioane de euro din sezonul precedent.
Veniturile clubului au ajuns la peste 580 de milioane de euro, cu 3,6 milioane mai mici decât în sezonul anterior, din cauza scăderii cu 95% a reţetei de la meciuri, majoritatea partidelor având loc cu porţile închise din cauza pandemiei de coronavirus.
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
ACUM O ZI

Liverpool va continua să investească pe teren şi în afara lui

''Vom continua să investim pe teren şi în afara lui pentru a ne consolida poziţia şi pentru a fi competitivi la cel mai înalt nivel'', a declarat directorul general Andy Hughes.
În acest sezon, Liverpool, antrenată de de Juergen Klopp, ocupă locul doi în Premier League, la doar trei puncte de liderul Manchester City şi va juca duminică finala Cupei Ligii engleze, contra formaţiei Chelsea.
Gruparea de pe Anfield este în cursă în toate cele patru competiții în care a luat startul. Este aproape și de sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Pe lângă acestei trei competiții mai este în luptă pentru trfeu și în FA Cup.
Sursa: Agerpres
https://i.eurosport.com/2022/02/25/3327203.jpg
Premier League
Jurgen Klopp, supărat pe fanii lui Wolverhampton! Ce l-a nemulțumit pe german
ACUM O ZI
Premier League
Geniul lui Pep Guardiola! "Una dintre cele mai bune schimbări din istoria Premier League"
IERI LA 07:05