Oficialii lui Liverpool negociază în această perioadă pentru încheierea unui contract uriaș. Este vorba despre înțelegerea cu firma de servicii bancare și financiare Standard Chartered, care sponsorizează clubul.
Actualul contract, care se ridică la 47 de milioane de euro pe an, a fost semnat în 2018 și va expira la finalul sezonului următor, iar reprezentanții celor două părți discută deja despre prelungirea înțelegerii.
Conform presei din Anglia, cei de la Standard Chartered sunt de părere că această colaborare cu Liverpool este de succes și vor să continue alături de echipa lui Jurgen Klopp, care luptă în acest final de sezon pentru titlul de campioană a Angliei, trofeul Champions League și Cupa Angliei, având deja cucerită Cupa Ligii.
Liga
Primul pas pe care Real Madrid o să-l facă după finala Champions League! Pentru cine începe asaltul
ACUM 18 ORE
Potrivit jurnaliștilor Daily Mail, suma pentru care negociază cele două părți în acest moment ar putea ajunge la 95 de milioane de euro pe an, dacă vor bate palma acesta devenind cel mai mare contract de sponsorizare din fotbal.
Englezii au anunțat că oficialii lui Liverpool mai discută și cu alte companii din domenii precum turism, produse electronice, mass-media și monede virtuale, căutând o alternativă pentru situația în care actualul sponsor nu oferă o sumă la nivelul așteptărilor.
Citește și:

Klopp și-a prelungit contractul cu două sezoane

Liverpool a încheiat în această săptămână un alt contract important. Jurgen Klopp și-a prelungit înțelegerea cu formația de pe Anfield până în iunie 2026.
Germanul va continua pe banca tehnică a "cormoranilor" cu același salariu, care se ridică la 12 milioane de euro pe sezon. Potrivit The Athletic, antrenorul german nu a cerut o mărire de salariu, deși în trecut, atunci când a fost întrebat care este cel mai bun lucru legat de a fi antrenor de fotbal, Klopp a răspuns: "Banii".
Chiar dacă Jurgen Klopp va avea același salariu, acest lucru nu este valabil și pentru asistenții săi, care vor primi cu două milioane de euro pe sezon mai mult decât în contractul anterior.
De asemenea, Jurgen Klopp nu are o clauză de reziliere cu Liverpool, astfel încât ar putea părăsi echipa în orice moment dorește, dar acest lucru este puțin probabil, în condițiile în care Klopp și-a dus de fiecare dată contractele la bun sfârșit.
Liga Campionilor UEFA
Real Madrid o învinge pe Liverpool și cucerește pentru a 14-a oară trofeul UEFA Champions League
ACUM 20 ORE
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
IERI LA 16:12