Mohamed Salah și-a prelungit contractul cu Liverpool până în 2025, aceasta fiind cea mai importantă veste a finalului de săptămână în fotbalul mondial. "Cormoranii" i-au oferit un salariu săptămânal de aproape 400.000 de lire sterline, devenind astfel cel mai bine plătit jucător al echipei lui Jurgen Klopp.
Jamie Carragher, legenda clubului, azi expert Sky Sports, s-a arătat încântat de faptul că egipteanul va continua pe Anfield și după 2023, când i-ar fi expirat angajamentul. Au existat speculații că Salah ar putea părăsi Liverpool în vara viitoare, dar acum nu mai e cazul.
Premier League
Neville îl acuză pe Ronaldo pentru haosul creat la United. Ce spune despre situația lusitanului
06/08/2022 LA 12:04
Gruparea de pe Anfield are o structură salarială atent gestionată, dar cu atacanții Sadio Mane și Divock Origi plecați, a folosit cu înțelepciune banii economisiți, făcându-l pe Salah cel mai bine plătit jucător din istoria clubului.
"Pierzându-l pe Mane, am fost trist să văd că o parte din tripleta de atac s-a despărțit. Mulți fani ai lui Liverpool au fost oarecum resemnați în ultimele luni cu faptul că Salah ar putea să mai stea 12 luni și apoi să plece și el. Poate clubul nu era pregătit să-i ofere salariul pe care Salah îl dorea sau simțea că îl merită. Dar Origi a plecat, Mane a plecat, iar Liverpool a adus un jucător de atac, pe Darwin Nunez. Au plecat doi și unul a venit, înseamnă că Liverpool a putut să se apropie de cifrele dorite de Salah", a comentat Carragher.

"Liverpool are dreptul de a trece peste structura salarială pentru legenda Mo Salah"

"Cred că toată lumea este încântată că Salah a semnat și el va produce în următorii trei ani ceea ce a realizat în ultimii cinci ani. Sunt sigur că poate", a mai spus fostul fundaș al lui Liverpool.
"Poate că banii au fost principalul factor în negocieri. Nu este nimic în neregulă în asta. Salah a fost la fel de bun ca oricine din Premier League sau ca oricine din fotbalul european și a simțit că merită să fie plătit în consecință. Și știm genul de salarii pe care le primesc alți jucători la alte cluburi.
Liverpool nu a ajuns niciodată la acest nivel în ceea ce privește salariile și cred că mulți fani ai lui Liverpool respectă acest model, deoarece a adus mult succes clubului.
Nu cred că ar fi fost multe critici dacă Salah ar fi plecat. Dar cred că uneori, atunci când ai pe cineva atât de special ca Salah, poți trece peste această regulă. Liverpool are dreptul de a îndoi structura salarială pentru o legendă", a mai precizat Jamie Carragher.
Expertul Sky Sports spune că Salah are deja un statut legendar la Liverpool, dar speră că jucătorul de 30 de ani va continua să ofere aceleași nivel de performanță pe parcursul următorilor trei ani:
"După felul în care se îngrijește, cred că poate fi ca un Cristiano Ronaldo, care încă înscrie multe goluri în Premier League. În felul în care își conduce viața, cred că există șanse mari în următorii trei ani să nu observăm nicio scădere în ceea ce privește cifrele lui."
Mohamed Salah a ajuns la Liverpool în 2017, de la AS Roma, "cormoranii" plătind pentru el 37,5 milioane de lire sterline. Investiția s-a dovedit una excelentă, egipteanul devenind unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume în ultimii ani. Până acum, Salah a jucat 254 de meciuri pentru gruparea de pe Anfield, marcând 156 de goluri și oferind 63 de assist-uri.
Salah a câștigat 6 trofee în tricoul lui Liverpool, printre care un titlu în Premier League și un trofeu UEFA Champions League.
Premier League
Jucătorii lui Liverpool nu voiau să participe la parada din sezonul trecut. Mărturia unui om de bază
06/08/2022 LA 11:32
Premier League
Lingard răspunde acuzațiilor legate de transferul la Forest. Ce a spus mijlocașul englez
05/08/2022 LA 18:18