Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool, cu ochii pe Mason Mount. Internaționalul englez a cerut la Chelsea un salariu de trei ori mai mare!

Marian Ursescu

Actualizat 18/02/2023 la 10:45 GMT+2

Echipa lui Jurgen Klopp vrea să profite de neînțelegerile dintre Mount și "albaștri". El mai are un an și jumătate de contract, dar i-ar putea presa pe cei de la Chelsea să ia o decizie în această vară

Mason Mount of Chelsea during the Premier League match between Brentford FC and Chelsea FC at Brentford Community Stadium on October 19, 2022 in Brentford, United Kingdom.

Credit imagine: Getty Images

Liverpool se străduiește să-l semneze pe mijlocașul lui Chelsea, Mason Mount, interesul lor venind pe fondul unui impas în discuțiile sale legate de noul contract. Viitorul lui Mount pe Stamford Bridge a fost pus la îndoială, deoarece există un decalaj semnificativ între prețul ceru de jucător și cel oferit de club.
Se crede că internaționalul Angliei vrea să-și tripleze salariul de 80.000 de lire sterline pe săptămână, ceea ce l-ar pune în linie cu celelalte staruri, dar și cu noii-veniți în această iarnă.
Mount mai are 18 luni de contract cu Chelsea, dar i-ar putea forța pe albaștri să ia o decizie în această vară. oșii fiind interesați de jucătorul de 24 de ani, mai ales că Jurgen Klopp vrea să își întărească semnificativ mijlocul terenului în vară.

"Există întotdeauna loc de negocieri!"

Șeful lui Chelsea, Graham Potter, a recunoscut că discuțiile sunt complicate, dar și-a exprimat speranța că situația poate fi rezolvată rapid. "Este întotdeauna complicat, dar există negocieri", a spus Potter. "Cel mai bine este să las clubul să resolve, este cel mai bun mod. În ceea ce mă privește, este fantastic să lucrezi cu el.Este un jucător important pentru noi. Sper să se rezolve repede", a declarant Potter.
Mount a jucat de 190 de ori pentru Chelsea de când a venit de la academia clubului, marcând 33 de goluri. El a făcut parte din echipa câștigătoare a Ligii Campionilor în 2021 și a jucat pentru Anglia în două turnee finale majore. Mount a fost desemnat jucătorul anului la Chelsea, în ultimele două sezoane.
Mijlocașul a început titular 19 dintre cele 22 de meciuri ale lui Chelsea în Premier League în această campanie.

O concurență acerbă pe post

El a fost exclus din formația de start împotriva lui West Ham, săptămâna trecută, fiind trimis în teren în repriza a doua. Mount a marcat trei goluri și a oferit șase pase decisive în toate competițiile din acest sezon, dar s-a confruntat cu o concurență sporită la mijlocul terenului. Chelsea a cheltuit în această iarnă nu mai puțin de 323 de milioane de lire sterline!
Blues a doborât recordul de transferuri, în Marea Britanie, plătind 107 de milioane de lire sterline pentru Enzo Fernandez. Au cheltuit alte 89 de milioane de lire sterline pentru Mykhailo Mudryk.
Joao Felix, Ruben Loftus-Cheek, Conor Gallagher, N'Golo Kante, Mateo Kovacic, Denis Zakaria și Carney Chukwuemeka este bogăția de opțiuni de la mijlocul terenului pentru managerul Graham Potter.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo