Articol scris de Viviana Moraru
Liverpool este interesată de serviciile lui Gavi, mijlocașul de 17 ani care a impresionat în acest sezon în tricoul Barcelonei. Acesta a fost unul dintre jucătorii cheie după venirea lui Xavi, fostul internațional reușind să redreseze situația dificilă prin care trecea echipa.
Cu toate acestea, Gavi a intrat în ultimele 18 luni de contract cu formația spaniolă, iar clauza de reziliere a contractului său este una mică, în comparație cu ceea ce poate oferi jucătorul. Gavi poate evolua atât pe postul de mijlocaș central, cât și în benzi, așa cum a făcut-o în acest sezon, în toate competițiile.
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
ACUM 5 ORE
Conform ziarelor din Spania, clauza de reziliere este de aproape 50 de milioane de euro, ceea ce a stârnit interes din partea mai multor cluburi mari. Liverpool este dispusă să plătească suma de transfer cerută de catalani în schimbul lui Gavi, oferindu-i un salariu de aproape 100.000 de euro pe săptămână, mult mai mare decât cel pe care îl primește în prezent. La Barcelona, jucătorul câștigă aproape 2.000 de euro în același interval de timp.
Citește și:

Xavi dorește să-l păstreze pe Gavi pe Camp Nou

Xavi vrea să construiască o echipă competitivă pe Camp Nou, iar Gavi face parte din planurile antrenorului spaniol, acesta dorind să ajungă cât mai repede la o înțelegere cu tânărul mijlocaș pentru a i se prelungi contractul.
În ceea ce privește jucătorul, publicațiile din Spania afirmă faptul că atât el, cât și Ronald Araujo și-au manifestat dorința de a rămâne la Barca, așteptând o ofertă cât mai convenabilă.
Xavi și-a mărturisit în nenumărate rânduri admirația față de talentul lui Gavi, considerându-l viitorul Barcelonei: "El este viitorul echipei. Dar nu numai el, cât și Araujo, Balde, Nico Gonzalez, Abde. Ei sunt viitorul echipei și al clubului. Sunt o generație fantastică. La vârsta aceea, eu eram speriat, dar ei sunt incredibili", a declarat managerul Barcelonei.
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
ACUM 7 ORE
Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
IERI LA 17:00