Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool își dorește să intre în istorie în acest sezon! Declarația îndrăzneață a lui Alisson

Nicu Savin

Publicat 13/11/2021 la 21:33 GMT+2

Liverpool luptă pe 4 fronturi în acest sezon, iar portarul Alisson a declarat că obiectivul echipei ar trebui să fie câștigarea tuturor competițiilor în care este angreanată. Nicio echipă din Anglia nu a reușit acest lucru vreodată, dar brazilianul visează cu ochii deschiși la o astfel de performanță.

Alisson, portiere del Liverpool

Credit imagine: Getty Images

Liverpool a câștigat Champions League în 2019, iar în 2020 a devenit campioana Angliei, dar în sezonul trecut "cormoranii" nu au ridicat niciun trofeu deasupra capului. Astfel, setea de performanță a trupei lui Klopp este imensă în această stagiune, iar startul a fost unul reușit.
Liverpool s-a calificat deja în oprimile Champions League, iar în Premier League sunt pe locul 4, la 4 puncte de liderul Chelsea. De asemenea, gruparea de pe Anfield este calificată în sferturile de finală ale Cupei Ligii, unde o va înfrunta pe Leicester. În Cupa Angliei echipele de pe prima scenă nu au intrat deocamdată în competiție, dar cu siguranță și acolo Liverpool poate fi printre protagoniste.
Ca atare, Liverpool este în grafic în toate cele 4 competiții la care participă în acest sezon, iar câștigarea tuturor trofeelor puse în joc nu reprezintă un lucru de neîndeplinit. Cel puțin asta susține Alisson Becker, goalkeeper-ul titular al formației lui Klopp, care a recunoscut că Liverpool vrea mai mult în acest sezon, nu doar cucerirea titlului în Premier League.
Citește și:

Alisson anunță că Liverpool e în cursă pentru istorie

Deși nicio echipă engleză nu a reușit o asemenea performanță vreodată, brazilianul a declarat că o echipă de niveulul lui Liverpool ar trebui să-și propună acest obiectiv.
"Să fiu sincer, noi vrem mai mult decât să recucerim titlul în Premier League. Bineînțeles că vrem să câștigăm toate competițiile în care jucăm. Vrem să câștigăm Liga Campionilor, Premier League, FA Cup, Carabao Cup (n.r. Cupa Ligii).
Acesta ar trebui să fie scopul și ținta pentru toată lumea la o echipă ca Liverpool. Dar trebuie să luăm meci cu meci și trebuie să ne concentrăm asupra sarcinilor noastre pentru a face 100% ceea ce trebuie să facem.", a declarat Alisson pentru revista oficială a clubului, citat de Daily Mail.
După pauza internațională din aceste zile, Liverpool o va înfrunta acasă pe Arsenal, în etapa a 12-a din Premier League, meci care va fi în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player sâmbăta viitoare, de la ora 19:30.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo