Liverpool a câștigat Champions League în 2019, iar în 2020 a devenit campioana Angliei, dar în sezonul trecut "cormoranii" nu au ridicat niciun trofeu deasupra capului. Astfel, setea de performanță a trupei lui Klopp este imensă în această stagiune, iar startul a fost unul reușit.
Liverpool s-a calificat deja în oprimile Champions League, iar în Premier League sunt pe locul 4, la 4 puncte de liderul Chelsea. De asemenea, gruparea de pe Anfield este calificată în sferturile de finală ale Cupei Ligii, unde o va înfrunta pe Leicester. În Cupa Angliei echipele de pe prima scenă nu au intrat deocamdată în competiție, dar cu siguranță și acolo Liverpool poate fi printre protagoniste.
Ca atare, Liverpool este în grafic în toate cele 4 competiții la care participă în acest sezon, iar câștigarea tuturor trofeelor puse în joc nu reprezintă un lucru de neîndeplinit. Cel puțin asta susține Alisson Becker, goalkeeper-ul titular al formației lui Klopp, care a recunoscut că Liverpool vrea mai mult în acest sezon, nu doar cucerirea titlului în Premier League.
Premier League
Merseyside derby | Sigurdsson, mai scump decât Salah și Mane. Cum a fost "jefuită" Everton
ACUM 14 ORE
Citește și:

Alisson anunță că Liverpool e în cursă pentru istorie

Deși nicio echipă engleză nu a reușit o asemenea performanță vreodată, brazilianul a declarat că o echipă de niveulul lui Liverpool ar trebui să-și propună acest obiectiv.
"Să fiu sincer, noi vrem mai mult decât să recucerim titlul în Premier League. Bineînțeles că vrem să câștigăm toate competițiile în care jucăm. Vrem să câștigăm Liga Campionilor, Premier League, FA Cup, Carabao Cup (n.r. Cupa Ligii).
Acesta ar trebui să fie scopul și ținta pentru toată lumea la o echipă ca Liverpool. Dar trebuie să luăm meci cu meci și trebuie să ne concentrăm asupra sarcinilor noastre pentru a face 100% ceea ce trebuie să facem.", a declarat Alisson pentru revista oficială a clubului, citat de Daily Mail.
După pauza internațională din aceste zile, Liverpool o va înfrunta acasă pe Arsenal, în etapa a 12-a din Premier League, meci care va fi în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player sâmbăta viitoare, de la ora 19:30.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga I
Ancelotti: "Așa arăta topul meu 5 la Balonul de Aur, dacă aș fi votat"
ACUM 21 ORE
Premier League
"Balonul de Aur 2021, o insultă pentru Salah!". Englezii nu pricep cum Mo a putut termina sub CR7
IERI LA 10:30