Morton a făcut un meci bun în Singapore, în fața celor de la Crystal Palace, iar antrenorul neamț l-a descris pe puști drept "absolut excepțional", citat de Mirror. Prestația din presezon a tânărului "cormoran" nu a fost dată la o parte de anumite echipe, iar interesul unor cluburi din Championship a început să apară, potrivit Goal.
Liverpool este nevoită să cântărească bine decizia de a-l păstra sau împrumuta pe Morton, deoarece se află într-o situație complicată. Gruparea de pe Anfiled nu îl poate folosi foarte mult pe mijlocaș în teren, deoarece au deja jucători care și-au consacrat locul de titular în compartimentul median, precum Thiago, Fabinho sau Henderson.
Premier League
Accidentarea lui Thiago Alcantara e mai gravă decât se credea! Cât va lipsi mijlocașul lui Liverpool
ACUM 8 ORE
O mutare în eșalonul secund i-ar permite lui Morton să se dezvolte mai mult și să își îmbunătățească calitățile, deoarece ar avea ocazia să joace constant pentru un club. Liverpool este însă pusă în situația de a se gândi de asemenea la viitorul echipei, deoarece majoritatea mijlocașilor actuali au peste 30 de ani.
În cazul în care puștiul de 19 ani ar fi folosit în cel puțin un sfert din meciurile lui Liverpool, ar acumula o experiență destul de mare pentru a-l pregăti în continuare pentru fotbalul mare. Astfel, Klopp și-ar asigura un viitor post de titular în echipa sa, fără să fie nevoit să facă un transfer pe o sumă mare de bani.
Citește și:

Morton, un produs al academiei lui Liverpool

Tyler Morton a fost crescut pe terenurile din Liverpool, fiind un jucător important din academia "cormoranilor". În 2019, mijlocașul a făcut pasul la echipa U18, iar doi ani mai târziu a fost adus la trupa U23 a vicecampioanei Angliei.
Tânărul a fost folosit de Jurgen Klopp în nouă meciuri oficiale sezonul trecut la echipa mare, două dintre ele venind în UEFA Champions League, în fața unor echipe de top precum Porto și Milan. Morton a evoluat de asemenea în trei partide din Cupa Ligii Angliei, două în FA Cup și alte două în Premier League.
Liga
FC Barcelona, PSG și City pregătesc un schimb de senzație! De Jong, cheia întregii operațiuni
ACUM 11 ORE
Premier League
Liverpool caută întăriri! Mijlocașul la care Klopp visează ar putea ajunge, în sfârșit, pe Anfield
IERI LA 10:54