Au început lucrările de extindere ale legendarului stadion Anfield, lucrări care costau inițial aproximativ 60 de milioane de lire sterline. Cu toate acestea, "cormoranii" vor fi nevoiți să suporte o sumă mai mare decât cea estimată inițial, potrivit publicației Liverpool Echo. Astfel, pentru extinderea cu 7000 de locuri, Liverpool poate plăti cu aproape 20 de milioane de lire sterline mai mult decât s-a crezut inițial.
La ceremonia din această săptămână unde s-au început lucrările au fost prezenți, printre alții, Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, dar și legende ale clubului precum Sir Kenny Dalglish sau Ian Rush.
La finalul lucrărilor, Anfield va avea 60,000 de locuri, fiind de așteptat ca arena să fie folosită la noua sa capacitate începând cu sezonul 2023/24.
Ligue 1
Super lovitura pregătită de PSG pe piața transferurilor! Pe ce jucător de la Mondial au pus ochii
ACUM 5 ORE
Liverpool, tricouri speciale la derby-ul cu Manchester City
În această după-amiază va avea loc derby-ul dintre ultimele două campioane din Premier League, Liverpool – Manchester City. Pentru meciul de pe Anfield, "cormoranii" vor purta tricouri diferite, asta datorită unei campanii pe care o au alături de sponsorul principal, Standard Chartered.
Această campanie are ca scop principal combaterea inegalităților și susținerea tinerilor în probleme de educație, angajare și dezvoltarea simțului de antreprenor. Nu este pentru prima oară când Liverpool susține o astfel de campanie, acest lucru petrecându-se și în sezonul trecut, la meciul cu Leicester, dar și la meciul din 2019 contra celor de la Tottenham.
Liverpool – Manchester City este în această după-amiază de la ora 18:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
Premier League
Premier League a anunțat datele de disputare a 5 restanțe! Când va avea loc derby-ul Arsenal - City
28/11/2022 LA 18:52
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38