Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool schimbă echipamentul pentru super-duelul cu Man City! Motivul pentru care cormoranii vor avea tinute noi

Alex Masgras

Publicat 03/10/2021 la 11:01 GMT+3

Derby-ul dintre ultimele două campioane ale Premier League, Liverpool – Manchester City, este în această după-amiază de la ora 18:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.

Soll ausgebaut werden: Die legendäre Anfield Road

Credit imagine: SID

Au început lucrările de extindere ale legendarului stadion Anfield, lucrări care costau inițial aproximativ 60 de milioane de lire sterline. Cu toate acestea, "cormoranii" vor fi nevoiți să suporte o sumă mai mare decât cea estimată inițial, potrivit publicației Liverpool Echo. Astfel, pentru extinderea cu 7000 de locuri, Liverpool poate plăti cu aproape 20 de milioane de lire sterline mai mult decât s-a crezut inițial.
La ceremonia din această săptămână unde s-au început lucrările au fost prezenți, printre alții, Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, dar și legende ale clubului precum Sir Kenny Dalglish sau Ian Rush.
La finalul lucrărilor, Anfield va avea 60,000 de locuri, fiind de așteptat ca arena să fie folosită la noua sa capacitate începând cu sezonul 2023/24.
Liverpool, tricouri speciale la derby-ul cu Manchester City
În această după-amiază va avea loc derby-ul dintre ultimele două campioane din Premier League, Liverpool – Manchester City. Pentru meciul de pe Anfield, "cormoranii" vor purta tricouri diferite, asta datorită unei campanii pe care o au alături de sponsorul principal, Standard Chartered.
Această campanie are ca scop principal combaterea inegalităților și susținerea tinerilor în probleme de educație, angajare și dezvoltarea simțului de antreprenor. Nu este pentru prima oară când Liverpool susține o astfel de campanie, acest lucru petrecându-se și în sezonul trecut, la meciul cu Leicester, dar și la meciul din 2019 contra celor de la Tottenham.
Liverpool – Manchester City este în această după-amiază de la ora 18:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Program Premier League etapa 7 - Eurosport 1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo