Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool se pregătește să facă o ofertă senzațională pentru tânărul coleg al lui Florin Niță

Stefan Toma

Actualizat 22/07/2021 la 15:54 GMT+3

Colegul lui Niță, Adam Hlozek, în vârstă de 18 ani, a fost evaluat de scouterii echipei de pe Anfield și în confruntarea din Liga Campionilor împotriva celor de la Rapid Viena de marți seară. Liverpool se pregătește să facă o ofertă pentru a-l transfera de la Sparta Praga pe atacantul internațional ceh. Tânărul atacant a fost integralist în înfrângerea suferită de echipa sa cu scorul de 2-1.

Adam Hlozek

Credit imagine: Eurosport

Liverpool dorește să aibă mai multe opțiuni în atac și să nu se mai bazeze numai pe variantele de rezervă Divock Origi și Xherdan Shaqiri pentru a-și odihni starurile din atac, așa că în ultimele zile au apărut diverse speculații asupra jucătorilor doriți de Klopp. Potrivit Football Insider, starul lui West Ham, Jarrod Bowen, ar fi principala țintă a lui Liverpool, cât și Hlozek ar fi un alt jucător aflat pe lista scurtă a lui Liverpool.
Atacantul ceh a fost propus de către scouterii clubului, deoarece aceștia văd în Hlozek un tânăr foarte promițător, care poate fi dezvoltat de Jurgen Klopp într-un atacant de top și care ar întineri compartimentul ofensiv al lui Liverpool.
West Ham și giganții din Serie A, AC Milan urmăresc și ei evoluțiile tânărului jucător, care pare a fiurmătorul mare produs de export al cehilor și va aduce o sumă considerabilă pentru Sparta Praga. Se estimează căechipa care îl va transfera pe Hlozek în această vara, trebuie să achite o sumă între 15-20 milioane de lire sterline. Atacantul ceh este cotat în prezent la 17 milioane de euro.
Hlozek este descris ca un "atacant excepțional" de către managerul Spartei, Pavel Vrba. Până acum a adunat 7 prezențe în naționala Cehiei, alături de care a participat la EURO 2020. El a fost folosit în principal ca înlocuitor a lui Patrik Schick, atacantul în formă excepțională care l-a limitat pe Hlozek la numai 80 de minute de acțiune.
Adam Hlozek este un produs al academiei Sparta Praga. Pentru echipa de club a jucat de 86 de ori și a marcat 28 de goluri. Chiar dacă sezonul trecut a ratat o bună parte din meciuri datorită unei accidentări, a reușit totuși 15 goluri și a oferit 8 ​​pase decisive în doar 19 meciuri în prima ligă cehă.
Adolescentul a încheiat campania cu un număr de 10 goluri în ultimele 6 apariții, 4 din aceste reușite au fost realizate în ultimul meci al sezonului 2020/21, în numai 45 de minute.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo