Liverpool dorește să aibă mai multe opțiuni în atac și să nu se mai bazeze numai pe variantele de rezervă Divock Origi și Xherdan Shaqiri pentru a-și odihni starurile din atac, așa că în ultimele zile au apărut diverse speculații asupra jucătorilor doriți de Klopp. Potrivit Football Insider, starul lui West Ham, Jarrod Bowen, ar fi principala țintă a lui Liverpool, cât și Hlozek ar fi un alt jucător aflat pe lista scurtă a lui Liverpool.
Atacantul ceh a fost propus de către scouterii clubului, deoarece aceștia văd în Hlozek un tânăr foarte promițător, care poate fi dezvoltat de Jurgen Klopp într-un atacant de top și care ar întineri compartimentul ofensiv al lui Liverpool.
West Ham și giganții din Serie A, AC Milan urmăresc și ei evoluțiile tânărului jucător, care pare a fiurmătorul mare produs de export al cehilor și va aduce o sumă considerabilă pentru Sparta Praga. Se estimează căechipa care îl va transfera pe Hlozek în această vara, trebuie să achite o sumă între 15-20 milioane de lire sterline. Atacantul ceh este cotat în prezent la 17 milioane de euro.
Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
IERI LA 13:42
Hlozek este descris ca un "atacant excepțional" de către managerul Spartei, Pavel Vrba. Până acum a adunat 7 prezențe în naționala Cehiei, alături de care a participat la EURO 2020. El a fost folosit în principal ca înlocuitor a lui Patrik Schick, atacantul în formă excepțională care l-a limitat pe Hlozek la numai 80 de minute de acțiune.
Adam Hlozek este un produs al academiei Sparta Praga. Pentru echipa de club a jucat de 86 de ori și a marcat 28 de goluri. Chiar dacă sezonul trecut a ratat o bună parte din meciuri datorită unei accidentări, a reușit totuși 15 goluri și a oferit 8 ​​pase decisive în doar 19 meciuri în prima ligă cehă.
Adolescentul a încheiat campania cu un număr de 10 goluri în ultimele 6 apariții, 4 din aceste reușite au fost realizate în ultimul meci al sezonului 2020/21, în numai 45 de minute.
Premier League
Klopp a fost la un pas să se bată cu Milner: "Puteai vedea în ochii lui Jurgen că nu va da înapoi"
IERI LA 10:22
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
24/09/2021 LA 07:45