Liverpool este pregătită să sărbătorească alături de fani, indiferent de rezultatele din ultimele două partide pe care le mai are de disputat în acest sezon. Echipa lui Jurgen Klopp mai poate realizat cvadrupla istorică, urmând să joace duminică împotriva celor de la Wolverhampton.
Bineînțeles, o victorie nu este suficientă pentru "cormorani", care au nevoie de o mână de ajutor din partea echipei lui Steven Gerrard, Aston Villa. Fosta campioană a Europei va merge pe Etihad în ultima etapă, iar Liverpool speră la un pas greșit din partea echipei lui Guardiola, pentru a cuceri titlul în Premier League.
Pe 28 mai, Liverpool va disputa la Paris ultimul act din UEFA Champions League împotriva celor de la Real Madrid.
Premier League
Cristiano Ronaldo vrea să plece de la United! Vrea trofee, iar pe Old Trafford bate vântul de 5 ani!
ACUM 2 ORE
Citește și:

Liverpool va avea o paradă, indiferent de rezultatele din ultimele două partide ale sezonului

Liverpool a anunțat că pe data de 29 mai, la o zi după finala de la Paris, va avea loc o paradă care va avea același traseu ca cea din 2019 de peste 13 km, atunci când Liverpool a învins-o pe Tottenham în finala Champions League de la Madrid.
Chiar dacă poate părea prematur, Liverpool va avea motive de sărbătoare, chiar dacă nu va mai cuceri trofee până la finalul acestui sezon. În cazul în care lucrurile nu ies așa cum și-ar dori băieții lui Jurgen Klopp în Premier League și Champions League, Liverpool va avea ocazia de a sărbători alături de fani câștigarea Cupei Ligii Angliei și FA Cup.
Pe lângă echipa lui Jurgen Klopp, la paradă va participa și echipa feminină a lui Liverpool, cea care a câștigat trofeul FA Women’s Championship, revenind astfel și în Women’ Super League, prima divizie de fotbal feminin a Angliei.
Liverpool se află în acest moment pe locul 2, cu 89 de puncte, la un singur punct de Manchester City, liderul din Premier League. Liverpool va primi vizita celor de la Wolverhampton în ultima etapă, în timp ce Manchester City va primi vizita celor de la Aston Villa.
Toate partidele din ultima etapă a sezonului din Premier League se vor disputa duminică, de la ora 18:00.
Premier League
Cristiano Ronaldo a cerut clubului Manchester United să-l lase să plece! Motivul portughezului
ACUM 17 ORE
Premier League
"Liverpool are dreptul de a trece peste structura salarială pentru legenda Mo Salah"
ACUM 19 ORE