Hwang Hee-chan a înscris 4 goluri în 8 partide pentru Wolverhampton în acest sezon de Premier League, iar jucătorul împrumutat de la RB Leipzig pare că se simte foarte bine în Anglia. Prestațiile sud-coreeanului de 25 de ani au atras atenția și cluburilor mari din Premier League, iar Mirror scrie despre faptul că Liverpool și Manchester City au pus ochii pe Hee-chan.
https://i.eurosport.com/2021/10/23/3241779.jpg
Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47

Wolverhampton are prima șansă pentru Hee-chan, în fața lui Liverpool și Manchester City

În ciuda interesului din partea celor doi granzi din Premier League pentru atacantul sud-coreean, Wolverhampton va avea prima șansă în ceea ce privește un potențial transfer, echipa de pe Molineux având și o opțiune de cumpărare, în urma împrumutului care a avut loc în această vară.
Tocmai din acest motiv, oficialii lui Wolverhampton încearcă să finalizeze transferul înainte ca împrumutul lui Hee-chan de la Leipzig să expire, deoarece vor să evite eventuale complicații în vară. În țara sa natală, Hee-chan este poreclit "taurul", datorită stilului său agresiv de joc.
Antrenorul lui Wolverhampton, Bruno Lage, l-a lăudat pe sud-coreean și speră ca echipa sa să îl poată păstra, alături de ceilalți jucători din atacul lui Wolves.
"Sper ca toți jucătorii din atacul nostru să rămână alături de noi pentru că sunt foarte fericit cu ei. Nu doar cu Hwang, dar și cu Trincao, Podence și Traore, deoarece sunt jucători unici și ne oferă mai multe soluții", a spus Bruno Lage.
După 11 etape, Wolverhampton se află pe locul 8 în Premier League, cu 16 puncte. Echipa lui Lage vine după o înfrângere în deplasare la Crystal Palace, scor 0-2, înaintea primei partide după pauza provocată de preliminariile Campionatului Mondial. Pe 20 noiembrie, Wolverhampton va primi vizita lui West Ham, echipă care a învins-o etapa trecută pe Liverpool, scor 3-2.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47