Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool și Manchester City, cu ochii pe una dintre surprizele plăcute ale sezonului din Premier League

Alex Masgras

Publicat 15/11/2021 la 18:47 GMT+2

Hwang Hee-chan, atacantul împrumutat la Wolverhampton în acest sezon, le-a atras atenția lui Liverpool și Manchester City. În ciuda interesului celor două cluburi mari din Premier League, Wolverhampton speră să aibă prima opțiune atunci când va negocia un eventual transfer cu echipa care îl deține pe sud-coreean, RB Leipzig.

Jurgen Klopp și Pep Guardiola

Credit imagine: Getty Images

Hwang Hee-chan a înscris 4 goluri în 8 partide pentru Wolverhampton în acest sezon de Premier League, iar jucătorul împrumutat de la RB Leipzig pare că se simte foarte bine în Anglia. Prestațiile sud-coreeanului de 25 de ani au atras atenția și cluburilor mari din Premier League, iar Mirror scrie despre faptul că Liverpool și Manchester City au pus ochii pe Hee-chan.
Hwang Hee-chan of Wolverhampton Wanderers celebrates with teammate Nelson Semedo after scoring their side's first goal during the Premier League match between Leeds United and Wolverhampton Wanderers at Elland Road on October 23, 2021 in Leeds, England

Wolverhampton are prima șansă pentru Hee-chan, în fața lui Liverpool și Manchester City

În ciuda interesului din partea celor doi granzi din Premier League pentru atacantul sud-coreean, Wolverhampton va avea prima șansă în ceea ce privește un potențial transfer, echipa de pe Molineux având și o opțiune de cumpărare, în urma împrumutului care a avut loc în această vară.
Tocmai din acest motiv, oficialii lui Wolverhampton încearcă să finalizeze transferul înainte ca împrumutul lui Hee-chan de la Leipzig să expire, deoarece vor să evite eventuale complicații în vară. În țara sa natală, Hee-chan este poreclit "taurul", datorită stilului său agresiv de joc.
Antrenorul lui Wolverhampton, Bruno Lage, l-a lăudat pe sud-coreean și speră ca echipa sa să îl poată păstra, alături de ceilalți jucători din atacul lui Wolves.
"Sper ca toți jucătorii din atacul nostru să rămână alături de noi pentru că sunt foarte fericit cu ei. Nu doar cu Hwang, dar și cu Trincao, Podence și Traore, deoarece sunt jucători unici și ne oferă mai multe soluții", a spus Bruno Lage.
După 11 etape, Wolverhampton se află pe locul 8 în Premier League, cu 16 puncte. Echipa lui Lage vine după o înfrângere în deplasare la Crystal Palace, scor 0-2, înaintea primei partide după pauza provocată de preliminariile Campionatului Mondial. Pe 20 noiembrie, Wolverhampton va primi vizita lui West Ham, echipă care a învins-o etapa trecută pe Liverpool, scor 3-2.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo