Liverpool - Tottenham 1-1 | Jurgen Klopp are o misiune complicată după egalul care poate duce la pierderea titlului. Moralul fotbaliștilor săi a fost zdruncinat foarte serios chiar dacă sunt primele puncte pierdute pe Anfield în ultimele luni. Ultima echipă care a smuls un rezultat de egalitate pe terenul lui Liverpool a fost Brighton, care a reușit să revină, pe 30 octomrie, de la 0-2. De atunci, Klopp și-a bazat revenirea fantastică în lupta pentru titlu pe factorul Anfield, iar fanii au jucat un rol important în seria de succese consecutive. Cu Tottenham, oaspeții au deschis scorul prin golgheterul acestui sezon din curtea lui Conte, Son, iar Luis Diaz a marcat golul de 1-1 datorită unei devieri a lui Bentancur. Cu acest punct, Liverpool a urcat temporar pe primul loc, cu un singur gol avans în fața campionilor de la Manchester City. Rănită după eliminarea șocantă din Champions League, echipa lui Guardiola va juca împotriva lui Newcastle, de la ora 18.30 pe Eurosport 1.

Son, golul care poate decide campioana în Premier League

Liverpool - Tottenham 1-1 | Klopp, discurs genial în vestiar

Premier League
Un super-computer a prezis cine va câștiga titlul în Premier League sezonul viitor
IERI LA 13:42
Jurgen Klopp știe cât de important este moralul jucptorilor, iar finalul de sezon este foarte important. Liverpool are de jucat 2 finale! În FA Cup se va lupta cu Chelsea (14 mai), iar în Champions League va juca cu trofeul pe masă în revanșa finalei din 2018 contra lui Real Madrid (28 mai).
"În primul rând le-am spus să nu se mai comporte ca la o înmormântare. În viață se pot întâmpla lucruri mult mai rele. Dacă am fi câștigat nu ne-ar fi crescut șansele unui succes marți la Birmingham, cu Aston Villa. Vom merge acolo, ne vom pregăti și vom încerca. Singurul mod în care lucrurile vor fi așa cum vrem este să câștigăm. Băieții sunt foarte dezamăgiți și este normal. Aș vrea să le pot spune că City va pierde puncte. Vom vedea ce se întâmplă! Problema mea nu este ce va face City cu Newcastle, ci meciul de marți cu Aston Villa. Avem un punct mai mult decât acum câteva ore. Am fost conduși cu 1-0 și am egalat. Nu este exact cum am vrut, dar trebuie să trecem repede peste acest moment" a spus Klopp imediat după meciul cu Tottenham.
Managerul german a fost iritat de felul în care Conte a gândit meciul.
"Nu-mi place acest gen de fotbal, dar asta e problema mea. Au jucptori de talie mondială și respect munca lor. Este foarte dificil să joci împotriva lor. Băieții sunt mai dezamăgiți decât mine pentru că au am trăi mai multe în fotbal" a completat Klopp.
Reacția lui Conte a venit imediat. Managerul italian al lui Tottenham știe că lupta pentru top 4 va fi mai dificilă după ce echipa sa a rata șansa unei victorii mari pe Anfield.
"Klopp a creat un monstru de echipă! Sunt foarte mîndru de ce au realizat băieții. Să joci într-o atmosferă atât de încinsă și să nu lași multe șanse adversarului este remarcabil. Le-am cerut să fie curajoși și să pună probleme. Asta au făcut și am avut o opotunitate mare să plecăm cu toate punctele" a spus Antonio Conte.
Tottenaham a rămas pe locul 5, cu un punct mai puțin decât rivala Arsenal, care joacă de la ora 16, în direct pe Eurosport, pe teren propriu împotriva lui Leeds.
Citiți și:
Meciurile rămase pentru Liverpool
  • Aston Villa (deplasare), Chelsea (finala FA Cup final), Southampton (deplasare), Wolves (acasă), Real Madrid (finala Champions League)
Meciurile rămase pentru Tottenham
  • Arsenal (acasă), Burnley (acasă), Norwich City (deplasare)
https://i.eurosport.com/2022/05/06/3367688.jpg
Premier League
Salah cere un salariu colosal pentru a rămâne la Liverpool, iar "Cormoranii" sunt gata să-l vândă
25/06/2022 LA 07:01
Fotbal
Cum arată topul celor mai scumpe transferuri realizate deja în această vară
24/06/2022 LA 14:52