Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool vrea să dea lovitură anului 2022! Haaland la preț redus! Condițiile unui transfer fantastic

Irina Aldea

Publicat 13/11/2021 la 11:28 GMT+2

Liverpool plănuiește să dea lovitura anului 2022 pe piața transferurilor și pregătește ofensiva în cazul lui Erling Haaland.

Erling Haaland

Credit imagine: facebook

Erling Haaland ar putea ajunge în vara anului 2022 în Premier League, asta pentru că Liverpool se pregătește să facă o ofertă pentru norvegian. Cormoranii nu au spart banca în ultima vreme și nici nu au de gând s-o facă în viitorul apropiat, însă se gândesc să încerce să-l aducă pe Haaland pe Anfield, grație unei clauze care se activează vara viitoare.
Atacantul în vârstă de 21 de ani este în prezent unul dintre atacanții de top din fotbalul mondial și se află pe radarul mai multor forțe ale Europei. Pe lângă Real Madrid, care vrea să-i aibă pe Haaland și Mbappe la pachet, și alte echipe din Premier League sunt cu ochii pe fotbalist. Manchester City, Manchester United, iar acum Liverpool pregătește ofensiva în cazul atacantului norvegian.

Liverpool vrea să dea lovitura anului 2022 pe piața transferurilor

Este foarte probabil ca superstarul norvegian să plece de la Dortmund anul viitor. Haaland putea pleca din Bundesliga chiar vara trecută, atunci când Chelsea era dornică să-l aducă pe Stamford Bridge înainte de a-și îndrepta atenția către Romelu Lukaku. Cu toate acestea, potrivit presei din Anglia, Dortmund are un aranjament cu atacantul potrivit căreia atacantul va avea o clauză de eliberare între 75 de milioane de euro și 100 de milioane de euro, clauză care poate fi activată doar în vara anului 2022.
CEO-ul Dortmund a declarat recent publicației germane Welt am Sonntag că germanilor de la Borussia Dormund le va fi foarte greu să-l păstreze pe Haaland și după vara anului 2022: "Desigur că va fi foarte dificil. Nu spun, totuși, că este complet exclus. Vom face tot ce ne stă în putință pentru ca jucătorii noștri de top să ne fie loiali în viitor".
În cazul în care Borussia Dortmund va fi forțată să-l vândă pe Erling Haaland vara viitoare, Watzke i-a asigurat pe suporterii echipei antrenate de Marco Rose că vor găsi un înlocuitor și a adăugat: "Trebuie să avem încredere în noi să spunem că vom găsi din nou un nou atacant de top".
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo