Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 15-a din Premier League

Irina Aldea

Publicat 07/12/2021 la 11:02 GMT+2

Expertul Eurosport, Lucian Sănmărtean, l-a ales pe Armando Broja, ca fiind cel mai bun jucător al etapei a 15-a din Premier League.

Armando Broja

Credit imagine: Getty Images

Săptămână de săptămână, Lucian Sănmărtean, expert Eurosport pe Premier League, alege cel mai bun jucător al fiecărei etape din cel mai puternic campionat de fotbal al lumii.
În etapa din weekend care s-a terminat aseară cu meciul dintre Everton și Arsenal, Lucian Sănmărtean l-a ales peArmando Broja. Atacantul lui Southampton a făcut un meci mare pentru "sfinți" în partida cu Brighton, încheiată cu 1-1. Internaționalul albanez a deschis scorul în minutul 29 al partidei de pe St. Mary’s Stadium după o pasă excelentă a lui Redmond.
picture

Premier League | Rezumatul meciului Southampton - Brighton 1-1

Din păcate pentru gazde, avantajul pe care-l aveau încă din minutul 29 a fost anulat în prelungirile partidei, în minutul 90+8, atunci când Maupay a înscris golul egalării pe terenul trupei lui Hazenhuttl.

Armando Broja, evoluție apreciată în Southampton – Brighton

În vârstă de doar 20 de ani, Armando Broja este împrumutat la Southampton de la Chelsea. Atacantul "sfinților" joacă în naționala Albaniei și este primul fotbalist albanez care primește titlul de jucătorul etapei în Premier League. În acest sezon, Broja a bifat 13 apariții în tricoul celor de la Southampton (Premier League + EFL Cup) și a înscris 5 goluri.
În plus, la naționala Albaniei a debutat deja între seniori, a bifat 10 apariții și a reușit să marcheze de 3 ori. În afară de Chelsea și Southampton, Broja a mai evoluat la Vitesse, fiind de asemenea împrumutat. Potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, Armando Broja este cotat la 3 milioane de euro.
Program etapa 16 Premier League - Eurosport 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo